domingo, 19 de septiembre de 2010

IV Memorial JJBA Xavier Ballber

Ahir dissabte es va jugar el IV Memorial JJBA Xavier Ballber.

Un Memorial on participen els 3 equips sèniors jugant un partit cadascun.

El sènior femení va caure davant el Bon Salvador per 0-3. Les de Cervelló van mostrar bones maneres però els hi va faltar encert de cara a porta, algo que si que van tindre les visitants.

El sènior B va empatar el derbi contra el CFS Amics de Vallirana per 3 a 3 (Ruben Dominguez, David Manresa, Marc Urbano). Un partit on el Futsal va dominar i va disposar de les millors ocasions. Però Vallirana amb la seva experiència i el seu joc a la contra va aconseguir contrarrestar el joc local.
El Futsal es va adelantar al marcador però rapidament el Vallirana va empatar i posteriorment adelantar al marcador. L'equip local va aconseguir empatar a 2 i després adelantar-se al marcador. Finalment, Vallirana va tornar a empatar posant l'empat a 3 definitiu.

Per últim, el sènior A que rebía al CCR Castelldefels, també va empatar. 5 a 5 (David Jodar 3, Joel, Cristian) va ser el resultat d'un partit molt igualat, amb ocasions per ambdós equips i on es va veure un joc molt agresiu on cap dels dos equips volia perdre. El Futsal que va començar perdent per 1-4, va aconseguir empatar a 4. El CCR es tornarìa a adelantar amb el cinquè gol però l'equip local empataría a falta de 34 segons.



Va ser una tarda de festa per al Futbol Sala amb motiu del record del nostre amic Xavier Ballber, on tothom va poder gaudir d'aquest gran esport en un pavelló amb una molt bona assistència i amb vàries personalitats del poble.

No hay comentarios: