martes, 4 de febrero de 2014

Primi Ardid ens parla de la victòria del #SèniorA davant el FS Sant Vicenç

Victòria 9 a 5 vs Sant Vicenç dels Horts. Aquest dissabte hem aconseguit guanyar més que 3 punts, i el més important, tornar a guanyar a casa un partit després d'una ratxa molt dolenta. 1a part molt bona per part nostre, on hem realitzat uns bons minuts de futsal i hem acabat 3 a 0 del tot just. Un inici de 2a part horrorosa fa que en 1 minut i mig ens empaten, però l'equip aconsegueix superar aquest mal moment i trenca el partit amb tres gols més. Finament aconseguim 3 punts treballats davant un equip que no va baixar els braços en cap moment!

Gràcies a tota la gent que ens recolza cada setmana, i animar-los a venir el dissabte vinent a les 16h vs Cerdanyola un altre vegada a casa, per que cal seguir sumant i començar bé la segona volta!!!