domingo, 4 de noviembre de 2012

David Gonzàlez "Vam fer tot un partidàs" #Juvenil

Partidàs el que vam realitzar dissabte al Xavier Ballber davant l'AE Pares i Mares FS Martorell amb victòria de 7-3.

Vam iniciar bé el partit, posant-nos 2-0 als 10 primers minuts, on Martorell es va veure totalment superat.
Tot i això, van aconseguir empatar-nos en 3 minuts fatídics degut a dos errors d'en Pau (gran partit si deixem de banda aquests gols).
Amb aquest resultat de 2-2 vam aconseguir reaccionar per marxar 4-2 al descans, tot i que encara podríem haver anotat algun gol més.
A la segona part, vam sortir decidits a no deixar-nos remuntar i, tot i que el Pares i Mares va apretar molt, no vam perdre la calma i vam procurar d'aprofitar-nos de la seva ansietat jugant la pilota ràpidament i amb molt de criteri, amb el que vam aconseguir un parcial de 2-1

Als últims minuts el Pares i Mares va sortir de 5, però una bona defensa no només va evitar rebre cap gol si no que va permetre que anotéssim un per finalitzar el partit 7-3.

Molt contents i orgullosos de veure com apliquem tots els conceptes tàctics treballats als entrenaments, cosa que es va veure reflexat en els gols d'estratègia.