miércoles, 20 de marzo de 2013

David Gonzàlez: "Partit on no va haver-hi defenses" #Juvenil

Bar Yuyu Capellades 5 - 7 Juvenil (Raúl 3, Guillem 2, Sergi, Adrià)

Partit vibrant el vist diumenge al matí a Capellades, ple d'ocasions i de gols, on per fi vam tenir efectivitat.

L'equip va sortir endollat i això es va veure reflectit en el marcador quan als pocs minuts ens vam posar 0-2 al marcador.
Vam disposar d'ocasions clares tant al contraatac com en atac estàtic, el que ens va donar molta confiança als primers minuts.
Però en una desafortunada acció i un error en la sortida de pilota ens van empatar a 2.
Ràpidament ens vam refer i del cop i vam aconseguir anotar, però una altra badada defensiva va regalar l'empat a 3.
El partit estava boig, d'anada i tornada, futsal en estat pur i això ho vam aprofitar per aconseguir dos gols que ens varen posar amb un 3-5 a favor, resultat que al Bar Yuyu Capellades li va fer molt mal. Tot i això, justament abans d'arribar al descans van aconseguir apropar-se més al marcador anotant el seu 4rt gol.
A la mitja part vam parlar sobre que havíem de millorar en defensa i no concedir tantes facilitats, sobretot alhora de construir jugades. Cosa complicada ja que en una primera part on havíem vist fins a 9 gols, es notava que els atacs s'estaven imposant a les defenses.
Tot i que no ho sembli, ja que els locals van aconseguir l'empat a 5 només iniciar-se la segona part, l'equip es va fer més fort en defensa i vam concedir molt poques ocasions, les quals van ser ben aturades pel Pau.
En atac no vam disposar de tantes ocasions com a la primera part però vam aconseguir 2 gols que ens van donar molta tranquil·litat de cara a afrontar els últims 15 mins de partit, on capellades ho va intentar però sense sort.
Tampoc els hi va funcionar el porter jugador ja que fins i tot vam robar alguna pilota on bé podríem haver anotat algun altre gol però no es va donar el cas.

Finalment 3 punts importants a una pista complicada, petita i relliscosa, on feia força fred. 3 punts que donen força de cara a afrontar un tram complicat, on ens vindrà la Prosperitat i el Futsal Vicentí, dos equips amb molt bon atac.