martes, 10 de junio de 2014

ÈXIT EN LA XVI TROBADA DE FUTBOL SALA CERVELLÓ 2014

La setzena edició de la Trobada de futbol sala ha estat tot un èxit.
Els dies 6, 7 i 8 de juny hem pogut gaudir de la participació de 33 equips de futbol sala base que ens han fet divertir-nos amb més de 40 partits.
Tot això repartit en 7 categories (Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Cadet/Juvenil femení).

Els participants més petits (Prebenjamí i Benjamí) es van dividir en varis grups per realitzar 2 partits cada equip.

En el Grup A de Prebenjamí trobàvem al CE Futsal Cervelló "A", l'escola Martí i Pol "A" de Sant Feliu de Llobregat i l'escola Campderrós de Vallirana.
En el Grup B hi van participar el CE Futsal Cervelló "B", les escoles Nadal i Martí i Pol "B"de Sant Feliu de Llobregat i l'escola Pompeu Fabra de Vallirana.
Els petits van fer les delícies dels més grans amb partits molt animats i de molts gols.

En categoria Benjamí vam trobar 6 equips, en el Grup A van participar el CE Futsal Cervelló "A", l'escola Olivera de Vallirana i l'escola Can Coll de Torrelles de Llobregat.
En el Grup B ens trobàvem al CE Futsal Cervelló "B" i a les escoles Pompeu Fabra i Olivera de Vallirana.
En aquesta categoria ja vam poder veure partits de molta qualitat i on els jugadors participants tenen un gran futur, relitzant partits molt emocionants i de molta competitivitat.

En categoría Aleví es va realitzar un torneig de 6 equips, on vam veure partits amb molts gols i d'altres amb emoció fins al últim minut.
Finalment, l'AE l'Hospitalet Bellsport va ser el dominador i es va proclamar campió davant el CE Futsal Cervelló "B", equip que havia tingut una semifinal molt emocionant davant el CE Futsal Cervelló "A".
Aquí us deixem el quadrant del torneig.



Com a participants Infantils podíem trobar al CE Futsal Cervelló "B", a l'AECS l'Hospitalet i al FS Gavà en un únic grup de tres equips on els dos primers classificats arribaven a la final. Un partit on els de l'Hospitalet van remuntar un 2-0 inicial amb Óscar García, de l'AECS i triat millor jugador del torneig, com a actor principal.


En Cadet no vam poder tenir un campionat més emocionant. El CE Futsal Cervelló i el FS Castellar es van plantar a la final després de derrotar al FS Gavà i empatar a 4 en el partit de grups. La final no va poder ser més emocionant i després de diverses alternatives al marcador, es va decidir des del punt de penal. El jugador local Rubén Castillo amb el seu hat-trick a la final, va ser designat millor jugador.

Mala sort la que vam tenir a la categoria Cadet/Juvenil femení, ja que a última hora vam veure com el FS Gavà s'havia de retirar per manca de jugadores. Un sol partit de primera fase entre el CFS Molins '99 i el CE Futsal Cervelló va fer que les molinenques es plantessin a la final com a equip local.
A la final, va haver-hi sorpresa i contra pronòstic les cervellonines es van emportar el partit amb molt d'esforç i patiment. Isabel Rejano del CE Futsal Cervelló, amb una gran actuació durant els dos partits, va ser triada millor jugadora.

I per últim, en el campionat dels més grans, els Juvenils, és on va estar tot més competit. Després de que els 3 equips empatessin a punts en la fase de grups, la diferència de gols va decidir que el FS Pallejà quedés eliminat i fossin el CE Futsal Cervelló i el CE Collbató els equips que arribessin a la final.
Una final on es va imposar la major potència física del Collbató, que va guanyar el partit amb comoditat i on el seu jugador Raúl Luque va ser triat el jugador més valuós.

No hay comentarios: