lunes, 13 de diciembre de 2010

Anàlisi de la jornada; 11 i 12 de desembre.

-El benjamí B va jugar un gran partit per aconseguir la seva primera victòria de la temporada davant el FS Molins 99. Resultat molt engruixat (9-1) on Àlex Fernández i Ferrán van marcar 4 gols cadascun. Daniel va fer el 9é.

-El benjamí A segueix amb la bona dinàmica després d'una treballada victòria a la pista del FS Sant andreu. 1-2 va ser el resultat amb gols de Roger i Nil.

-L'aleví B va caure derrotat a casa en la visita de l'AEJ Riera. Una primera part molt dolenta dels locals juntament amb bones accions individuals dels visitants posava el 0-4 al marcador. Tot i això, l'equip va despertar i va arrivar a empatar el partit a 5, però un golàs per l'escaire d'un jugador visitant va posar el 5-6 final. Gerard en dues ocasions, Álvaro, Roger i Oriol van anotar els gols.

-L'aleví A va empatar 4-4 amb el FS Joan Maragall en un partit molt emocionant que va empatar Marc a falta de 40 segons quan l'equip perdia 3-4. Els altres gols van ser d'Oriol i Ahmed, l'últim en dues ocasions. Amb aquest resultat els futsalians segueixen com a liders una setmana més.      

-L'infantil B va descansar aquesta setmana.

-L'infantil A continua com a sòlid lider del seu grup en guanyar per un contundent 1-7 al FS Manresa. Els gols de l'equip de Primi Ardid van ser de Joan Sagrera, Daniel, Albert i Joan Sánchez, que va perforar la porteria rival 4 vegades.

-El femení base, en l'únic partit per disputar en diumenge, va visitar Monistrol amb la sorpresa de trobar-se un pavelló ple de goteres que impedien la realització del partit. Ambdos equips, d'acord amb l'arbitre, van decidir ajornar el partit per una altra data.

-El cadet tindre un còmode partit a la pista de l'AE Sporting Club Penya Esplugues al qual van guanyar per 8-0. Guillem per 4 cops, Tariq, Àlex, Albert i David van aconseguir els gols. Amb aquest resultat, l'equip de Joan Piña segueix tercer però retalla punts als 2 primers classificats, dels que només el separen 1 i 2 punts respectivament amb un partit menys.

-L'equip juvenil va aconseguir una important victòria contra el FS Sant Andreu de la Barca. Tres gols de Jordi, els dos primers en un minut, encarrilaven un partit en el que finalment es patiria més del necessari. 4-3 va ésser el resultat final, l'últim gol obra de Ricard després d'una passada de Carles amb el taló.      

-El cadet/juvenil femení va perdre a la pista del FS Montcada per 1-0. Mala sort de les visitants que van fer un partit amb 3 pals inclosos.

-El sènior B continua amb força a casa, on es va imposar per 2-1 al FS Sant Climent 2001. Dos gols de Gerard semblaven facilitar el treball futsalià, però l'equip visitant va apretar amb moltíssima intensitat. Finalment amb una bona defensa i una gran actuació dels porters Dani i Juan els locals es van poder endur 3 punts que necessitaven.  

-El sènior A va aconseguir una nova victòria que el manté a la zona privilegiada de la classificació. 3-6 es va derrotar l'AE Sporting Club Penya Esplugues amb gols de David Jodar (3), Cristian (2) i Oriol.

-El sènior femení va guanyar amb claredat un rival lleugerament inferior en un bon partit disputat al Pavelló Xavier Ballbé. L'equip de Pere Enric Casas va acabar amb 4-0 al marcador, gols d'Andrea, per partida doble, Cristina i Cintia.      

No hay comentarios: