jueves, 23 de diciembre de 2010

Anàlisi de la jornada: 18 i 19 de desembre.

-El benjamí A i el benjamí B van jugar un partit amistós com a part de l'exhibició de DACOR. El resultat va ser de 6-5 per l'A en un partit molt disputat i amb molt bons detalls dels dos equips.

-Més tard, el benjamí A va jugar el seu partit de lliga davant el CEIP Marianao. El resultat va ser de 2 a 3 per als de Sant Boi que es mantenen líders mentre els futsalians despedeixen l'any en cinquena posició. Roger i Nil van anotar els gols.

-L'aleví B va tornar a la senda de les victòries a la pista del FS Molins 99. Aquest resultat, juntament amb la derrota del FS Corbera, els torna a posar líders en un grup molt igualat. Gerard, Álvaro, Dani Bravo i Oriol Padullés van marcar els gols.

-L'aleví A va rebre la seva primera derrota de la temporada a casa de l'Escola Daina Isard. L'equip futsalià no va aconseguir imposar el seu joc en una pista dificil i va caure per 4-3 (Marc 3). La resposta visitant finalment només va servir per maquillar el marcador. L'equip baixa fins a la tercera posició pero segueix de molt a prop als primers classificats.

-L'infantil B no va poder disputar el seu partit davant la SE Boscos/AEE Salesians degut a la incopareixènça d'aquests. El partit queda pendent de jugar-se a les primeres jornades de 2011.

-L'infantil A va descansar aquesta setmana. L'equip del Primi i el Ferran segueix com a capdavanter intratable del seu grup, amb 4 punts per sobre del seu màxim perseguidor i amb un partit menys.

-El femení base tampoc va jugar aquesta setmana. Les petites futsalianes acaben l'any com a darreres classificades però estàn en una línea ascendent en el que es el seu primer any.

-El cadet masculí va derrotar al FS Castellbisbal per 15 a 2 amb hattricks de Guillem, Albert i David i doblets de Raul i Tariq. Jordi i Roger van completar el marcador amb un gol cadascun. Amb aquest resultat, l'equip futsalía arriva al descans d'hivern com a primer classificat empatat a punts amb el segon (18) i amb un més que el tercer, que son el CFS Mil·lènium Sport Viladecans i el Can Tito vilanova, respectivament.

-El juvenil va caure a casa per 2 a 6 davant el CFS Capellades en un partit no gaire bo dels locals. Jordi va anotar els dos gols. L'equip d'Eduard Malaret acaba l'any com a 4rt classificat empatat a punts amb el tercer, a 9 punts del primer i 4 del segon que era el mateix Capellades.

-El cadet/juvenil femení va perdre el seu partit davant el CE Futsal Mataró per 1 a 9 amb gol de Sara. L'equip de Joel i Cintia cada cop va a més i són desenes a la classificació.

-El sènior B va caure derrotat a la pista del PB Montserrat-Monistrol, el tercer classificat. Després d'un inici de temporada amb molts altibaixos, l'equip de Dani Cabrera acaba el 2010 en un onzè lloc en el que és la primera temporada de l'equip.

-El sènior A va aconseguir una gran i treballada victòria en la visita del FS Unión Llagostense. 6-5 va ser el resultat amb 3 gols de Joël, 2 d'Oriol i 1 de Cristian. Amb aquest resultat l'equip cervelloní es col·loca amb un meritori tercer lloc a 3 punts del primer però amb un partit més.

-El sènior femení va treure un meritori empat a 0 casa del FS Sant Andreu de la Barca, les segones classificades. L'equip de Pere Enric arriva al descans en la dotzena posició.

No hay comentarios: