viernes, 3 de junio de 2011

Anàlisi de la jornada: 28 i 29 de maig de 2011

-L'aleví A va derrotar amb comoditat al CE Futsal Vicentí per 10-4. Amb aquest resultat, l'equip de Dani Úbeda ha aconseguit passar la barrera dels 100 gols (ara es troben amb 101) quan encara resta un partit de lliga. Marc i Ivan en 3 ocasions cadascun i Ahmed, Oriol, Sergi i el porter Guillem Alberich (de penal) en una ocasió, van anotar els gols.

-L'infantil B va perdre en la visita del CE Collbató per 2-9. L'equip local va sortir adormit i això es va notar a la primera part, on la superioritat del Collbató va ser notable. Arnau Padullés i Arnau Domínguez van anotar els gols.

-L'infantil A va concedir una nova derrota, aquest cop a la pista del FS Gelida Industrial. Els futsalians tenen el segon lloc assegurat i això va provocar un excés de relaxació. David Pons i Joan van anotar els gols.

-El femení base va perdre diumenge a la pista de l'AE Vallirana per 2-4. Les futsalianes van anar a jugar amb nombroses baixes (només 7 jugadores), sense portera i amb l'ajuda d'una de les noves incorporacions, la Isa, que va realitzar un bon partit. Tot i això, l'equip va ser capaç de plantar cara a l'AE Vallirana de Divisió d'Honor. Sonia i Eli van marcar els gols.

-El cadet/juvenil també va caure derrotat a la pista del l'AE Vallirana, però per 1-4. Partit on el Futsal va estar un esglaó per sota del seu rival, amb més intensitat i qualitat individual. Sara va anotar el gol visitant.

-El sènior A va perdre a casa per 2-5 en front el líder de la lliga i màxim candidat a ser campió, el FS Ripollet. Tot i això, bon partit de l'equip local, al que li va faltar poc per donar la sorpresa amb un equip on la majoría de jugadors eren del B o del juvenil, fruit de les nombroses baixes. Joel i Dani Cabrera van marcar els gols locals d'un partit on Joel va acabar greument lesionat.

-El sènior femení va perdre a la pista del CE Abrera per 3-2. Bon partit de les futsalianes que no van veure reflexat el seu bon joc en el marcador i això els hi va costar els 3 punts en un partit on l'actuació de l'arbitre va deixar que desitjar, no donant per vàlid un gol legal al Futsal. Saray i Alicia anotaren els gols.

No hay comentarios: