miércoles, 8 de junio de 2011

Anàlisi de la XIII Trobada: 4 de juny

Aquest dissabte 4 de juny es va realitzar la primera part de la XIII TROBADA de futbol sala base.
Aquesta jornada va tindre com a representants equips del CE Futsal Cervelló, de l'EFS BB Sant Joan Despí, de l'AE Vallirana, de l'AE Bon Salvador, del FS Gelida Industrial, del CE Futsal Monistrol, del CEIP l'Olivera i de l'escola Verge del Roser.
El club més triomfador va ser, amb 2 títols de 3 possibles, el club organitzador, el CE Futsal Cervelló, que va guanyar la copa de primer classificat en les categoríes aleví i femení base.
En la categoría benjamí, el FS Gelida Industrial va ser el vencedor.
També destacar l'aportació de l'EFS BB Sant Joan Despí, que va aconseguir tindre dos equips finalistes (benjamí i aleví).




La categoría benjamí va ser clarament dominada per el FS Gelida Industrial, que va comptar tots els seus partits per victòries.
El benjamí B del Futsal va aconseguir arrivar a semifinals, on va ser eliminat per el que finalment sería el campió.
El benjamí A no va tindre tanta sort i va caure a la fase de grups. Després de fer el mateix resultat que l'AE Vallirana en front el FS Gelida Ind., aquests dos equips van empatar entre si a 3 gols, per el que una tanda de penals va decidir que fos l'AE Vallirana el que passés a la següent ronda.





A la categoría aleví el gran vencedor va ser el CE Futsal Cervelló A, que va tindre en Marc Tintoré el seu millor jugador.
Clar dominador de la fase de grups i del torneig en general, l'unic equip que va poder complicar les coses a l'equip de Dani Úbeda va ser l'EFS BB Sant Joan Despí.
L'aleví B va fer un bon torneig, quedant primer de grup i arrivant a semifinals on cauríen davant el sots-campió.




En la categoría femení base el primer classificat de la fase de grups, el CE Futsal Monistrol, no va poder asistir a la final, per el que la van jugar l'AE Bon Salvador i el substitut del monistrol, el CE Futsal Cervelló.
En la fase de grups el Bon Salvador va derrotar al Futsal per un contundent 4-1, per el que es suposava una final plàcida per les de Sant Feliu. Pero el Futsal va tirar d'esforç i d'orgull i es va emportar la final per 2-1, amb un golàs de Noelia per l'escaire desde quasi el mig camp inclós.




Tothom va viure la gran festa del futbol sala a Cervelló on, a part de veure grans partits i grans esportistes, es va veure el més important, com aquests gaudien fent el que més els hi agrada.


Recordar que aquest dissabte 11 de juny es realitzarà la segona part de la XIII Trobada, on participaràn equips de categoríes infantil, cadet, juvenil i cadet/juvenil femení.

No hay comentarios: