martes, 21 de enero de 2014

Alicia Bullon, capitana del Sènior femení ens analitza l'actualitat de l'equip

El principi de temporada del sènior femení ,va ser molt inesperada ja que es va començar amb moltíssimes ganes i il·lusió, jugant en equip, millorant tàcticament dia a dia ,esforçar-nos en aprendre coses noves i perfeccionant la tècnica individual.

Gràcies a aquests esforços ens vam estrenar amb quatre victòries seguides i amb una molt bona posició a la part de la taula, després els punts ens han costat més conseguir-los però hem anat fent i em plantat cara que és lo important , el que més ens ha desanimat han sigut els últims partits de lliga amb tres derrotes seguides , s'ha de dir que aquestes derrotes han sigut contra els equips més forts de la temporada.

També ens han afectat les tres baixes molt importants al equip , primer de tot la Cintia que era un pilar molt importat per l'equip, però per motius personals ens va deixar, i després les lesions de les nostres jugadores, la Paula que és la portera i la Cristina.

Per sort ara per a la segona volta ja s'incorporen amb moltes ganes de jugar i recuperar el que no han pogut donar en els últims partits. En aquesta segona volta, esperem demostrar a la nostre afició que podem plantar cara, que si l'equip esta unit mai abandona, per que sempre es pot remontar, som un equip que totes aportem el seu gra de sorra, totes alcem les espatlles i ens ajudem en tot el possible, i esperem acabar la temporada el més amunt possible i com a mínim posar-li difícil als equips contraris.

No hay comentarios: