domingo, 13 de diciembre de 2009

Derrota abultada de L'Aleví A davant de L'Arenys

Aleví A - 2
Futsal Arenys de Mar - 10

Partit en el que, com ve passant en els ultims partits, hem sortit adormits desde el primer minut contra un rival que ha sortit concentrat i amb les idees clares.
Desde el primer minut Arenys ha començat dominant el partit, tenint las millors ocasions i defensant bé els nostres contraatacs així com els atatcs estatics, en els que nosaltres no aconseguiem moure la pilota amb claredat ni rapidesa.
Arenys s'ha adelantat en el marcador i quan començavem a tindre les millors ocasions després del 0-1, Arenys ens ha matat amb 2 gols seguits. Això ha tocat molt la nostra moral. Al final de la primera part Arenys marcava el quart gol, pero just a la jugada següent Arnau Padullés retallava distancies després d'una jugada personal.
Al començament de la segona part, un Arenys enchufadisim conseguia marcar 2 gols més per posar el 1-6 al marcador, però Jordi Artímez, després d'un mal refús del porter aconseguia marcar el 2-6. Amb això, el partit va seguir amb la mateixa tònica fins al 2-10.