domingo, 20 de diciembre de 2009

Un punt per cada equip en el Senior B - Pª Recreativa Sant Feliu de L.

Resultat just que reflexa el partit.
Els 2 equips van sortir els primers minuts amb un tanteig per tal de veure com jugava el rival. Però poc a poc, amb el pas dels minuts i a mesura que els jugadors anaven entrant en calor (feia molt de fred) van començar a arrivar les ocasions. Començava dominant Sant Feliu, que era qui tenia la possessió de pilota, mentre el Futsal esperava a mig camp per sortir ràpid al contraatac.
I així va arrivar el primer gol, amb la Penya en ple atac, es va recuperar una pilota i Victor Calvo desde la banda esquerra, va executar un precís pase que va deixar sol a David Gonzàlez que davant del porter, no va perdonar.
Amb el 1-0, Santfeliu va anar a buscar l'empat i ho va aconseguir en una jugada ben trenada. Aquest gol va tocar la moral del Futsal que va rebre 2 gols més seguits i amb el resultat de 1-3 s'arrivava al descans.
La xerrada de la mitja part va fer pujar els ànims i això es traduïa en una defensa molt activa i ocasions de gol per part del Futsal. Amb les ganes d'anar a per el partit es va presionar a tot el camp i això va provocar que Ori Borràs recuperés una pilota a mig camp i després d'uns quants rebots cedís cap a David Gonzàlez que mitjançant un xut de puntera al segon pal va aconseguir el 2-3.
Això no va cambiar la tònica del partit, el Futsal seguia buscant recuperar ràpid la pilota per tindre ocasions i Santfeliu tenia problemes per aturar els atacs, reculant en defensa cada cop més.
Ja al final, un fort xut d'Ori Borràs desde llarga distància que va desviar Toni Torres despistant al porter posava el 3-3 final al marcador.

Un empat que pujarà els ànims d'un Futsal Cervelló que necessitava puntuar.