domingo, 20 de diciembre de 2009

Partit disputat entre els cadets escolars del Futsal i del Santo Ángel

Partit amb molts gols el que es va veure dissabte al mig dia.
El Futsal començava molt fort i concentrat i això va fer que en les primeres ocasions ja es posés 2-0 amb gols de David Sagrera i Guille Fernàndez. S'estava fent un bon partit en atac, creant forçes ocasions però això feia que es deixesin molts espais en defensa. Això ho va provocar Santo Ángel per, en una contra, retallar distàncies. Un jugador es va queda sol davant de Tarik regatejant-lo, aquest va deixar anar el peu i l'àrbit va xiular penal. Santo Ángel el va transformar amb un fort xut a ran de pal. Aquest gol però, no va causar efecte en el joc de l'equip cervelloní, que seguía buscant ampliar la diferència. David Sagrera va aconseguir marcar el 3-1 en una bona jugada col·lectiva.
Aquest gol va fer pensar a l'equip local que ja tenia el partit a la butxaca, i això es va traduïr en una relaxació per part dels jugadors. Amb això, Santo Ángel va anar a més i poc a poc va anar tenint ocasions. Dues errades en pases teòricament senzills, van causar dues recuperacions, dos contraatacs i dos gols de Santo Ángel, que empatava el partit poc abans del descans.
La segona part va comensar igual. Santo Ángel en un altre contraatac, aconseguia avançar-se per primer cop en el marcador (3-4). Aquest gol va fer reaccionar al Futsal, que posant més intensitat en el joc va aconseguir adelantar-se en el marcador amb gols de David Sagrera i Guille Fernández (5-4). Amb el marcador a favor, l'equip es va tornar a relaxar i això va provocar que Santo Ángel donés la volta al partit amb dos gols en dues errades defensives de marcatge (5-6). Futsal va demanar temps mort per tal de que sortís el porter jugador amb el qual, tot i la precipitació en les jugades, va deixar sol a David Sagrera que va posar el 6-6 definitiu.

Empat que que no deixa del tot satisfet a l'equip local ja que es tenia el partit dominat, però que sempre es millor que una derrota tal i com podria haver anat el partit.