martes, 19 de abril de 2011

Anàlisi de la jornada; 16 d'abril 2011

-El benjamí B va caure derrotat amb claredat al camp de l'AAE Santo Ángel per 10-1. Àlex Fernández va marcar l'únic gol dels fustalians.

-El benjamí A també va caure amb contundència en la seva visita a l'Agora Masia Bach. 10-2 fou el resultat final i Nil i Roger els golejadors.

-L'aleví B es va imposar per 2-3 a l'Agora Masia Bach. Gerard en dos ocasions i Marc van fer els gols en un partit que es van endur amb una mica de sort al tram final.

-L'aleví A no va disputar el seu partit contra el CE Abrera Forn del Poble ja que els visitants no es van presentar a l'hora de l'encontre.

-L'infantil B va realitzar el seu millor partit de l'any i va aconseguir guayar al fins aleshores lider, el Joan Bardina, per 4-2. Gols d'Adrià Perez, Eloy i Arnau Padullés.

-L'infantil A segueix en la lluita per la lliga en imposar-se per 1-3 a l'AFC Guardiolenca en la seva pista. Joan Sanchez en dues ocasions i Dani van fer els gols per l'equip de Primi Ardid i Ferran Soriano.

-El femení base va jugar un amistós contra l'AE Vallirana en el que va perdre per 2-7 amb gols de Sònia i Àstrid. Les nostres petites no van realitzar un gran partit però segueixen millorant.

-El cadet, líder del seu grup, va guanyar amb molta comoditat i sense porter al FS Castellbisbal per 0-12. Guillem i David van aconseguir un hattrick, Albert va marcar dos gols i Roger, Raul, Alex i Jordi en van fer un cadascún.

-El juvenil va suspendre el seu partit a casa del CFS Capellades ja que per la desorganització local l'inici del partit es va retrasar en més de 30 minuts.

-El cadet-juvenil femení va caure contra la FPE Mataró per 0-1, en un partit on les nostres noies van jugar sense portera davant la baixa d'Alejandra. A destacar el de debut de la base Marina, que va fer un bon partit.

-El sènior B només va poder plantar cara contra el segon classificat, la PB Montserrat-Monistrol, en un tram del partit i finalment va caure per 4-7. Edu va fer un doblet, Ruben i Gerard els altres dos.

-El sènior A va disputar un partit molt mogut i emocionant però no va poder evitar la derrota en la seva visita al FS Sant Just. Sergi Badia va anotar un hattrick, Joel un doblet i Cristian anotà un altre gol.

-El sènior femení va caure davant la visita del FS Piera, tercer classificat, per 1-4 amb gol de Gemma. El partit va estar marcat per una acció on l'àrbitre es va equivocar amb claredat i després va expulsar l'entrenador Pere Enric per les seves protestes.

No hay comentarios: