miércoles, 13 de abril de 2011

Anàlisi de la jornada: 9 i 10 d'abril de 2011

-El benjamí B va caure a la pista del FS Sant Andreu per 2-0. Als petits futsalians els manca gol i això es fa notar dissabte, on no van poder anotar. Amb aquesta derrota els petits del Futsal queden sisens a la classificació.

-El benjamí A va perdre a casa davant el VIRSA per 4-6. Bon partit de l'equip de Pere Enric que no va poder fer front a l'equip de Sant Feliu, en part per culpa dels errors defensius. Nil va anotar un hat-trick i el darrer gol va ser marcat per Dylan. L'equip es troba cinquè a la classificació.

-L'aleví B va derrotar al Mediterrània per 4-9. Partit més complicat del que es pot interpretar segons el resultat, pero que el Futsal va saber resoldre amb efectivitat de cara a porta. Destacar que tots els jugadors de pista van anotar almenys un gol (Roger 2, Nil 2, Dani Bravo 2, Marc, Álvaro i Gerard). Amb aquesta victòria l'equip recupera la primera possició.

-L'aleví A no va poder passar de l'empat a 1 a la pista de l'AE Martorell. L'equip de Dani Úbeda es va trobar molt espès en atac i això ho va aprofitar el Martorell per aconseguir un punt inesperat. Marc va ser el golejador. Ara mateix l'equip es troba quart a la classificació.

-L'infantil B va perdre per 2-3 davant l'IES Mestres i Busquets. Partit dominat per el conjunt local però que el poc encert a portería i les contres visitants van fer que no poguessin aconseguir els 3 punts. Arnau Padullés i Haitam anotant un 10 metres van marcar els gols. Degut a aquest resultat, l'equip baixa fins a la tercera posició.

-L'infantil A va derrotar a l'AE Martorell per 6-0. Partit plàcid per als líders de la lliga, que van jugar amb tranquilitat i reservant-se per l'important partit de diumenge en front l'Ordal que no va arribar a jugar-se per la no presentació de l'àrbitre del partit. L'equip de Primi Ardid i Ferràn Soriano es troba segon classificat, a només un punt del primer però alhora amb un partit menys.

-El femení base va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada en imposar-se al PB Montserrat-Monistrol per 2-0. Molt bon partit de les locals que no van donar opció al seu rival. Sonia i Eli van aconseguir els gols per les locals que es mantenen en la 11ª posició.

-El cadet va tornar a guanyar, aquest cop en front l'AE Penya Esplugues i per 8-2. Victòria molt merescuda de l'equip de Joan Piña que els dona confiança de ara al tram final d'una lliga on van primers. Albert en tres ocasions, Guillem en dues i David, Roger i Jordi en una, van anotar els gols.

-El juvenil no va poder amb el FS Sant Andreu i va caure derrotat per 4-2 a la seva pista amb dos gols de Pol. L'equip d'Eduard Malaret es manté cinquè a la classificació però se li escapen les poques opcions que tenia per ascendre.

-El cadet/juvenil va perdre a la pista del tercer classificat, el FS Masnou Inter Dinàmic per el resultat d'1 a 0. Molt bon partit de les futsalianes que no van veure recompensat en forma de resultat. L'equip es manté 10è amb un coixí de 4 punts sobre el descens.

-El sènior B va emportar-se 3 punts de la complicada pista del FS Sant Climent 2001 en imposar-se per 0-1. Partit molt igualat amb bones actuacions dels porters i que va guanyar l'unic equip que va aconseguir marcar. el gol va ser anotat per el juvenil Ricard a la segona part. L'equip de Dani Cabrera es troba 7è a la classificació realitzant una magnífica segona volta, on fins ara només ha perdut un partit.

-El sènior A va empatar a 2 en la visita del FS Castellar 04 AC al pavelló Xavier Ballber. Partit molt igualat i amb alternatives a ambdós porteries que el primer equip futsalià va aconseguir empatar amb gols d'Oriol i Cristian després de trobar-se amb un advers 0-2. A día d'avui, l'equip es troba 5è a la classificació amb 38 punts.

-El sènior femení va perdre per 4-2 a la pista del segon classificat, el Can Colapi de Terrassa. L'equip de Pere Enric no va poder aconseguir cap punt en una pista que només ha cedit una derrota. Saray i Meritxell van anotar els gols per un femení que es troba situat a la 12ª posició.

No hay comentarios: