miércoles, 6 de abril de 2011

Anàlisi de la jornada: 2 i 3 d'abril de 2011

-El benjamí B va perdre a casa 1-4 en la visita de l'AEJ Riera de Cornellà al Xavier Ballber. Els més petits del club van realitzar un mal partit i això es va veure reflectat al marcador. Àlex Fernàndez va anotar l'unic gol local.

-El benjamí A va posar contra les cordes a l'AE Escola Daina Isard, (lider invicte) a la seva pròpia pista. Tot i fer un gran partit, els futsalians van acabar perdent per 5-4 amb gols de Roger (2), Nil i Miquel. L'equip de Pere Enric Casas es el cinquè classificat.

-L'aleví B va guanyar al FS Sant Just per 10-0. Molt bon partit dels locals que no van donar opció al rival i es van emportar un partit sense molta història amb gols de Gerard (2), Dani Bravo (2), Álvaro (2), dels benjamins Roger i Nil (2 cadascun) i de Gerard i Oriol. L'equip es troba líder tot i que amb un partit més que el segon classificat.

-L'aleví A va aconseguir els 3 punts davant el CFS Molins. Regular partit de l'equip de Dani Úbeda que tot i així va guanyar el derbi. Marc (4), Ahmed i Guillem Prat van anotar els gols.

-L'infantil B va derrotar a l'IM Mª Aurèlia Capmany per 1-5. El conjunt de Sergi Poyatos i David Gonzàlez va realitzar un gran partit portant el ritme de la pilota i, encara que van començar perdent, no van perdre els nervis i van acabar remontant. Destacar a l'Arnau Padullés que va anotar 4 gols. El cinquè va ser anotat per Adrián Díaz. Els futsalians son segons a només 3 punts del capdavanter.

-L'infantil A va aconseguir els 3 punts de la pista del CE Futsal Vicentí en guanyar per 1-9. L0equip de Primi Ardid i Ferrán Soriano té ganes de recuperar el liderat i ho demostra partit rere partit. Destacar el debut de l'aleví Marc Tintoré, que va anotar 2 gols. Els altres golejadors van ser Joan Sagrera (2), Dani (2), Marcos, Albert i el darrer se'l va anotar l'equip local en pròpia porta. Els cervellonins segueixen a 2 punts del FS Sant Andreu pero amb un partit menys.

-El femení base va jugar un gran partit a la pista del CE Escola Pía Sabadell però va caure derrotat per 4-2. L'equip va estar a punt de donar la sorpresa amb un gran joc i una gran intensitat. Rocío va anotar els 2 gols.

-El cadet va patir més del que tothom pensava però va imposar-se per 2-3 al FS Montbui. L'equip de Joan PIña segueix líder una setmana més i manté el pols amb el CFS Mil·lènium Viladecans, amb el que està empatat a punts. Roger va fer un doblet i Albert va anotar el tercer gol.

-El juvenil va perdre en el derbi en front el Futsal Amics de Vallirana. L'equip visitant es va mostrar clarament superior i va cominar durant la major part d'un partit que va acabar 0-3.

-El cadet/juvenil va caure derrotat a la pista del CE Futsal Mataró, 3r classificat. Bon partit de les noies de Joel Malaret que van perdre per 6-0 però van donar la cara i van fer un bon partit davant d'un conjunt clarament superior.

-El sènior B no va poder aconseguir els 3 punts a casa davant el líder, el CFS Molins. Molt bon partit de l'equip de Dani Cabrera que no va guanyar degut al poc encert de cara a porteria i a les errades defensives. Tot i això, es va veure un gran partit dels 2 equips. Gerard en dues ocasions, Edu, Karim i Jorge van anotar els gols.

-El sènior A va derrotar a l'AE Xarxa per 1-2 en un partit molt ajustat. El primer equip futsalià segueix sumant per estar a dalt i poder somiar amb l'ascens. David Jodar i Albert van marcar els gols

-El sènior femení va empatar a 1 en la visita del CF Castellgalí. L'equip del Pere Enric Casas va dominar durant gran part del partit, mostrant un bon joc combinatiu. Tot i això Castellgalí es va avançar en una errada en la sortida de presió del Futsal. Finalment, Andrea va anotar l'empat per mantenir un punt a Cervelló.

No hay comentarios: