viernes, 27 de mayo de 2011

Anàlisi de la jornada: 21 de maig de 2011

-El benjamí B no va jugar aquesta jornada.

-El benjamí A no va jugar aquesta jornada.

-L'aleví B va derrotar al FS en un emocionant partit i igualat partit. L'equip, campió del seu grup de la lliga escolar, arrivarà a la trobada amb bones sensacions.

-L'aleví A no va jugar aquesta jornada.

-L'infantil B no va jugar aquesta jornada.

-L'infantil A va caure derrotat en la visita del FS Sant Andreu per 3-4. Un partit que es presentava vital per al desenllaç de la lliga, ja que jugaven el primer contra el segon classificat i el que guanyés donava un cop d'autoritat a la lliga. Finalment, el Futsal, que va desplegar un bon joc i li servia l'empat per seguir al capdavant, va perdre el partit amb un gol als darrers segons. Joan Sánchez en dues ocasions i Albert en una, van anotar els gols.

-El femení base va jugar l'ultim partit de lliga i va perdre per 1-3 en front l'AE Bon Salvador. L'equip local, que segueix sense comptar amb la portera Chaima per lesió, va fer un bon partit però el van condemnar, una setmana més, els errors de cara a portería. Marina va anotar l'unic gol futsalià.

-El cadet va ser derrotat a la pista de l'AECS. L'equip de Joan Piña, amb la lliga guanyada i les baixes de David i Tariq, no va poder emportar-se els 3 punts de Sanfeliu. Guille va anotar els gols visitants.

-El juvenil no va jugar aquesta jornada.

-El cadet/juvenil va jugar un amistós en front el FS Molins 99 on van caure per 0-2. Bon partit de les locals que es van veure sorpreses per un equip molt ben posicionat al camp i que es va posar per davant només començar.

-El sènior B va guanyar a la PB Montpedrós per 5-3 en un partit molt fluix. Amb la classificació dels 2 equips ja decidida, es va veure un partit poc seriós i treballat per part d'ambdós equips. Karim, Edu, Gerard, Jorge i Rubén van anotar els gols.

-El sènior A va empatar a 6 a casa del cuer, l'AE Sporting Alcalà el Prat. David Jodar va anotar un hat-trick, Cristian un doblet i Oriol va anotar el sisè gol.

-El sènior femení va fer un molt bon partit i va aconseguir guanyar a l'AE Guardiolenca per 4-1. Dos gols de Gemma, un de Saray i un d'Andrea van servir per confirmar un bon partit amb un bon resultat.

No hay comentarios: