miércoles, 4 de mayo de 2011

Anàlisi de la jornada: 30 d'abril i 1 de maig de 2011

-El benjamí B va jugar un bon partit però no va poder derrotar al CCR Santo Àngel i va perdre per 3-6 amb gols de Balta, Ferràn i Àlex Fernàndez.

-El benjamí A va empatar a 5 davant l'Àgora Masía Bach en un partit molt emocionant que podría haver guanyat qualsevol dels dos equips. Nil en 3 ocasions, Roger i Dylan van anotar els gols. L'equip es troba cinquè a la classificació.

-L'aleví B va derrotar per 5-0 a l'Àgora Masía Bach en un partit còmode per els nens de David Alsedà que en cap moment van perdre el control del joc. L'equip es troba i li falta jugar un partit, mentre que el segon classificat té 4 punts menys però amb 2 partits menys.

-L'aleví A va patir una engruixada victòria a la pista del FS Joan Maragall que va fer un inici molt fort i l'equip de Dani Úbeda ja es va veure superat als primers minuts. Marc i Guillem Prat van anotar els gols per un equip que es troba cinquè a la taula.

-L'infantil B va guanyar per 2-4 a casa del Joan Bardina, resultat que el permet col·locar-se líder amb els mateixos punts que aquests (21) a falta de només una jornada per la conclusió del campionat. Arnau Padullés, Arnau Domínguez, Aitham i Adrián Díaz van anotar els gols.

-L'infantil A va derrotar per 5-1 al FS Manresa en un bon partit dels locals. L'equip segueix líder quan encara li resten 6 partits per jugar. Joan Sagrera en dues ocasions, Dani, Albert i David Pons van ser els golejadors.

-El femení base va caure dissabte en la visita del líder per 0-8. Fluix partit de les locals que no van sortir convencudes de les seves possibilitats. Diumenge van visitar la pista del PB Monistrol i van aconseguir els 3 punts en derrotar a l'equip de Montserrat per 1-3 realitzant un molt bon joc, amb gols d'Àstrid (2) i Rocío. Menció especial també al bon partit de la portera Chaima.

-El cadet va aconseguir una victòra contundent en front l'últim classificat per 13-0. El FS Esquitx no va ser rival per l'equip de Joan Piña que segueix amb pas ferm en el seu objectiu d'aconseguir el campionat.

-El juvenil va empatar a 5 en la visita del FS Montbui. Partit molt igualat entre 2 equips molt parells a la classificació. Destacar l'actuació del cadet Raúl, que va anotar un bon gol.
-El cadet/juvenil ja ha finalitzat la lliga.

-El sènior B va caure derrotat a la pista del CP Ordal per 4-0. El filial sènior va veure com l'Ordal es posava per davant en els primers minuts i això va posar el partit molt difícil en una pista complicadísima. Amb aques resultat, l'equip es queda a la setena posició.

-El sènior A va empatar a 3 en front l'AE Penya Esplugues amb un hat-trick d'Albert. El primer equip futsalià es troba en una còmoda sisena posició.

-El sènior femení va remontar un 2-0 advers per acabar imposant-se per 2-3 a la pista del Futsal Puigcerdà amb gols de Saray, Cristina Pérez i Gemma. Nova victòria de l'equip de Pere Enric que les permetrà afrontar els darrers partits amb certa confiànça.

No hay comentarios: