jueves, 12 de mayo de 2011

Anàlisi de la jornada: 7 de maig de 2011

-El benjamí B va caure a la pista de l'AE Martorell per 4-1 amb gol de Daniel Gonzàlez. Els petits futsalians finalitzaven la lliga amb aquest partit i, tot i haver quedar últims classificats d'aquuesta segona fase, la valoració es força favorable.

-El benjamí A va caure per 8-1 a la pista del FS Olesa on Roger va anotar l'únic gol visitant. L'equip de Pere Enric Casas finalitza la lliga com a 6è classificat.

-L'aleví B s'ha proclamat campió de lliga després de derrotar per 2-4 al segon classificat, el Petit Món-Felisa Bastida. Felicitarlos pel títol aconseguit i animar-los a seguir treballant!

-L'aleví A va aconseguir una important victòria en front el tercer classificat, el Club d'Esports Daina Isard, per 7 gols a 2. Gran partit del conjunt de Dani Úbeda que es va imposar amb claredat a un equip que visitava el Pavelló Xavier Ballber com a favorit. Els gols van ser anotats per Marc (3), Ahmed, Guillem Prat i Ivan.

-L'infantil B va derrotar per 3-1 al FS Joan Maragall amb un doblet d'Arnau Padullés i un tercer gol d'Adrián Díaz. Ara, l'equip de Sergi Poyatos i David Gonzàlez està a expenses de conèixer els resultats dels altres partits per saber si ha aconseguit el campionat de lliga.

-L'infantil A va descansar aquesta setmana.

-El femení base va caure en la visita del CF Castellgalí a Cervelló. Partit igualat el que es va veure al pavelló però en el que també es va tornar a notar les dificultats que té aquest equip de cara a gol, ja que no en va aconseguir cap tot i tindre nombroses ocasions clares per fer-ho.

-El cadet va derrotar, no sense patir, a l'AE Sporting Alcalà Prat per 3-4 amb doblets de Raúl i Guillem. Aquesta victòria, juntament amb la derrota del CFS Mil·lènium Sport Viladecans fa que, si aquesta setmana el Futsal guanya a casa davant el Can Tito Vilanova del Camí, serà campió de lliga.

-El juvenil va perdre a la pista del FS Olesa per 4-3. L'equip d'Eduard Malaret va realitzar un partit irregular i això es va veure reflexat en el marcador final. Pol en dues ocasions i Sergio en una, van anotar els gols.

-El cadet/juvenil ja ha finalitzat la lliga i no va jugar aquesta setmana.

-El sènior B es va imposar amb sorprendent claredat al tercer classificar de la lliga, el FS Ciutat de Berga. 5-0 fou el resultat final en un partit on Ruben i Gerard van marcar per partida doble i on Karim va marcar un dels millors gols de la temporada per tancar el marcador.      

-El sènior A va caure a la pista del FS Unión Llagostense per 8-3. Bona primera part dels visitants que va finalitzar amb empat a 1, però a la segona les forçes van defallir i no es va poder aguantar l'empente d'un equip que anava a totes sabent que es juga l'ascens a territorial. Cristian (2) i Oriol van anotar els gols.

-El sènior femení va empatar a 2 en la visita del cinquè classificat, el FS Sant Andreu de la Barca. Bon partit del conjunt local que no va perdre la cara al partit tot i començar perdent. Saray i Cristina García van ser les golejadores locals.

No hay comentarios: