miércoles, 16 de noviembre de 2011

El comentari de l'entrenador: 12 de novembre de 2011

Prebenjamí (David Alsedà): segon partit i segona victòria dels més petits del Futsal 8-1! Destacar la col·locació de tots el jugadors i com es passen la pilota amb 4 entrenos que porten.

Benjamí B (David Alsedà): 6-3 Primera derrota de la temporada però fent un gran partit. Vam jugar contra un equip estil Marianao...(porter i pilota amunt i tanca al darrera.....) per la nostra part destacar la intensitat que es va jugar el partit i que finsl'últim minut teniem possibilitats d'empatar o guanyar el partit. Per cert , el porter local espectacular!!!

Aleví (Sergi Poyatos/David Gonzàlez): Gran partit el vist dissabte al Pavelló Municipal Xavier Ballber entre dos equips amb estils molt diferents.
Abrera jugava amb un sistema 2-2, regalant la pilota, deixant-nos las possessió i intentant buscar contraatacs directes amb els 2 jugadors més avançats.
Però el que vam treballar durant la setmana va sortir a la perfecció i vam atacar molt bé les superioritats de 3vs2, perdent un mínim de pilotes i finalitzant quasi bé totes les ocasions, el que donava poques opcions a l'Abrera de realitzar contraatacs.
El primer gol l'aconseguiem després en finalitzar el Vilalta un contraatac de 3vs1 conduit per el Padullés.
Poc després al Dani Fabra se li escapava la pilota de les mans en un xut llunyà que suposava l'empat, però Nil només començar la segona part ens posava per davant amb un xut llunyà aprofitant un refús del porter.
5 minuts més tard, Álvaro enxufava per l'escaire una punteta de falta directa i ja al final l'Oriol Didier sentenciava anotant un penal comés sobre ell mateix.
Primera victòria a casa que ens treu ansietat i ens dona sobretot, confiança.

Infantil A (Marc Fisas/Jaume Algueró): En la primera part l'equip va donar la cara de manera espectacular, sabent-se inferior al rival que jugava molt be i portava perill a la porteria local. Tot i així, el Collbató només va poder superar la linea de meta en dues ocasions fins als descans. Els nostres nois van tenir multiples oportunitats per fer gol, però entre la mala fortuna, el porter i el pal, ens marxavem de buit al marcador. En la segona part, dos gols ràpids van tocar la moral de l'equip, que es va enfonsar, i va concedir molts regals en defensa, que sumats a l'efectivitat visitant (en la segona part van marcar 7 gols en 10 xuts), van deixar aquest marcador tant engruixat. Sh'a de seguir el treball i l'esforç mostrat al primer temps, es el camí!

Femení base (David Gonzàlez/Daniel Úbeda): Partit jugat contra un dels millors equips de la competició, les Corts UBAE, que vam perdre per 0-3.
Vam sortir decidides a competir i es el que vam fer, fidels al nostre joc vam intentar plantar cara contra un rival que estava molt treballat tàcticament i on tècnicament destacaríem al 90% de les jugadores.
Destacar la mala sort que vam tindre ja que se'ns van lesionar les dues porteres fruit dels potents xuts d'una de les jugadores rivals.
La setmana vinent juguem contra l'AE Bon Salvador, una bona oportunitat per retrobar-nos amb la victòria i afiançar la tercera plaça que no hem perdut tot i la derrota.

Juvenil (Joan Piña/Rubén Domínguez): Partit fácil des del principi, tot i aixi vem encaixar un gol matiner que ens va posar nerviosos pero a la mitja part ya anavem 1-3 guanyant. Vem tenir un joc forsa lent ja que la pista s'enganxava molt i la conduccio no era del nostre gust. Destacar a David Sagrera amb 4 asistencies i a Guillem fernandez amb 4 gols. Resultat final 1-6. Partit important sense un gran jugador com raul. Destacar la nostre situacio a la claasificacio anem 2n a tres punts del 3r... Bon inici!

Sènior A (Primitivo Ardid/Pere Enric Casas): Victòria davant el Nou Rambla per 9 a 5. Partit molt igualat durant la primera part. Al descans 3 a 2 guanyant. A la segona part seguim imposant un ritme alt de partit, i aconseguim trencar el partit 6 a 3, però ens deixem remuntar 6 a 5, i ens encomanem una mica al seu joc d'anades i tornades. Aconseguim tornar marcar la pauta del partit, i marquem el 7 a 5, i després ells perden confiança i amb dues contres ben finallitzades rematem el partit.
Seguim amunt de la classificació en solitari, amb una dinàmica molt positiva de 6 partits guanyats i un perdut. La bona feina dels jugadors als entrenaments donen els seus fruits en la pista.

Sènior femení (Pere Enric Casas): Desplaçament llarg i amb un sol canvi! Pero tot i aixi al minut 5 ens avançavem al marcador amb un gran gol de jugada col·lectiva. A partir d'aqui, bon joc, oportunitats pero moltes impresicions. Com sempre patint fins al final. El més positiu els tres punts i l'esforç tot i estar apatics! Seguim alla dalt pero la lliga es llarga i nosaltres som imprevisibles!S'ha de treballar més!