miércoles, 2 de noviembre de 2011

El comentari de l'entrenador: 29 d'octubre de 2011

Benjamí B (David Alsedà): Partit jugat contra L'Olivera Aleví. Malgrat la diferència d'edat el partit va ser força disputat.... tot i això van fer un bon partit. 3-2 Gols de Nil 2 i un de Daniel

Aleví (Sergi Poyatos/David Gonzàlez): Bon partit el que vam jugar dissabte, seriós i amb un joc que tot i que estem lluny del nivell al que pot arribar aquest equip, va ser força vistós. Vam començar bé adelantant-nos amb un gol de Gerard, però els contraatacs rivals i la grandíssima actuació del porter (espectacular partit) va posar el partit 1-4. Als darrers minuts ens vam menjar al rival possant-nos 3-4 però ens van faltar minuts, sort i sobretot calma en la presa de decisions (no es van veure claríssims segons pals) per poder donar-li la volta al marcador. Tot i això, el partit va ser força bo i l'unica nota negativa va ser el resultat.

Infantil B (Daniel Úbeda/Carles Huguet): Partit que es va dominar ja des del principi, en una pista de pati de col·lègi, que sempre presenta certes dificultats. Malgrat això l'equip va jugar be i tenir moltes oportunitats de gol. Amb 0-2 s'arribaba al descans. El Casp va voler apretar en la segona part, pero el conjunt futsalià va tenir més encert en la segona part i d'aquí el resultat final de 2-8. A destacar el primer gol de Ruben, última incorporació, que va fer un gran partit.

Femení base (David Gonzàlez/Daniel Úbeda): Partit molt dòcil contra un equip molt i molt jove que patirà un any dur.
El gran moment de joc que estem atravessant i la gran superioritat física van ser determinants per donar un cop ben fort sobre la taula i guanyar 15-2 el nostre primer partit a casa, cosa que ens fa posar-nos terceres.
Aquesta setmana jugarem contra l'AE Vallirana, partit molt més complicat que els dos anteriors contra un equip amb qui vem perdre per 3-4 a la pretemporada.

Cadet (Primi Ardid/Ferràn Soriano): Empat a 3 davant un Claret que ha jugat amb molta ambició, pressionant i combinant sermpre que podien. Nosaltres hem sortit freds, i amb la mala línia dels darrers partits. Ells portaven la inciativa, però hem aconseguit marcar el primer gol (Sanchez), i a punt de finalitzar la primera part, i després d'un temps mort, hem aconseguit un gol d'estrategia de falta (sánchez). Massa premi pel joc mostrat. La segona part l'equip visitant ens ha apretat encara més i han estat molt més agressius, i quan ens han marcat el primer gol, ens han entrat les pors. Amb aquesta dinàmica negativa ens han donat la volta al marcador, però finalment amb voluntat i lluita hem pogut marcar el tercer després d'una bona combinació (dani). Sumem el primer punt en la lliga

Sènior A (Primitivo Ardid/Pere Enric Casas): Victòria aconseguida a base de canviar la dinàmica del partit a falta de 7 minuts, i amb un marcador en contra de 1 a 4, jugant de 5, i després d'aconseguir l'empat arriscant el tot pel tot, i ha sortit genial. Primera part on hem tingut la posició però sense aprofitar les ocasions, i ells en tres xuts s'han posat amb un 2 a 0. La segona part ha continuat igual, però amb una mica més de profunditat en el nostre joc, i hem creat moltes ocasions però el seu porter ha fet una gran actuació. En aquestes, en una contra han fet el tercer, i nosaltres després en una jugada d'estategia de falta el primer gol. Teníem la pilota però no aconseguíem marcar gol. El Molins defensava molt bé, i quan no era el seu porter la seva defensa la treia. En una altra contra ens marquen el quart, i davant d'això decidim apostar per canviar l'escenari de partit, i apostar per jugar de 5. En la primera jugada marquem el segon, i en la següent el tercer. Ells no es troben a gust, i després d'un parell d'intents marquem el 4 a 4 a falta de uns tres minuts aprox. En aquest moment arrisquem a cara o creu, i decidim seguir jugant de 5. En la segona acció marquem el 5è, i ells no tenen més remei que tb posar-se a jugar sense porter, i en la primera defensa recuperem pilota i sentenciem el partit amb el marcador definitiu de 6 a 4. Partit on la grada ha pogut veure un final espectacular i que fa afició!

Sènior femení (Pere Enric Casas): Partit perdut als primers 10 minuts. Una perdua de pilota al mig camp va donar l'oportunitat d'un 2 contra un amb la portera i que el Boi Sant s'avanses al marcador. Seguidament el 2-0 i aqui va començar a reaccionar el meu equip.
Un dels partit millor jugats pero sense sort cara a porteria. Felicitats per l'esforç i l'entrega fins a l'ultim minut.