miércoles, 30 de noviembre de 2011

El comentari de l'entrenador: 26 i 27 de novembre de 2011

Aleví (Sergi Poyatos/David Gonzàlez): Partit contra un equip de la zona mitja, el CFS Esparraguera.
Vam començar fluixets com ens ve passant les últimes setmanes i el rival va ser el primer en anotar.
Tot i això vam seguir confiant en nosaltres mateixos i al descans ens vam marxar amb el resultat favorable 4-2.
La segona part va estar molt igualada i només es va anotar un gol, que va ser nostre en una molt bona jugada que va finalitzar en un segon pal de Dani Bravo per posar el resultat de 5-2 definitiu que ens dona 3 punts més per afiançar-nos a la zona alta de la classificació en la setmana que visitem la pista del segon classificat (Daina Isard), invicte fins al moment.

Infantil B (Daniel Úbeda/Carles Huguet): Visita complicada al camp del segon classificat, el Sant Andreu AE. En una pista molt dificil de jugar ja que relliscava molt, ells sabien molt bé el tipus de joc que volien fer: buscar l'esquena dels ales.
Al primer minut ja es perdia 1-0, poc a poc ens vam anar sentint més còmodes a la pista fins que ens vam fer amb el domini del partit. Després d'una bona passada del Joan, Marc va empatar el partit.
La segon part va seguir amb el nostre domini, pero no aconseguiem materialitzar les ocasions que teniem. Ells es dedicaven a sortir en ràpids contraatacs i el partit va embogir una mica. En una pèrdua de pilota es van tornar a adelantar, pero en la jugada següent Marc va empatar amb un gol de vaselina.
En els últims minuts es van tenir ocasions per guanyar però l'encert del porter rival ho va evitar.

Infantil A (Marc Fisas/Jaume Algueró): Partit contra un rival directe per sortir de les ultimes posicions de la taula. El equip va sortir molt enchufat i als 10 minuts una bona jugada col·lectiva ens posava per davant, rapidament el Martorell ens va empatar per el equip no es va animar i amb una gran jugada de contra atac ens ficava 2-1 al final de la primera part. La segona part el equip va millorar el seu joc, encara que el Martorell ens va igualar el marcador.
Despres del gol del equip visitant igual que en la primera part el equip no va baixar els braços i va anar a buscar el gol de la victoria amb moltes ganes i al final una bona jugada de Padulles i Ruben acaba amb un bon gol de Dani que posava el 3-2 final al marcador, despres del gol el Martorell va buscar el empat pero una gran defensa i les grans intervencios de Nahuel van fer que el equip sumes els seus primers tres punts a la classificació.

Femení base (David Gonzàlez/Daniel Úbeda): Bon partit el que es va veure dissabte a la tarda al Municipal Xavier Ballber, on l'arbitre no es va presentar i on va haber de xiular el Dani (segons l'entrenador de la Pia, "molt dignament" jeje).
Vam començar molt enxufades i als pocs minuts ens vam adelantar al marcador possant-nos 2-0 (Isa i Marina), el que ens va donar molta tranqilitat. L'Escola Pia creava poques ocasions i aquestes eran ben solventades per l'Anna fins que un fort xut de falta es va colar a la porteria. Era el 2-1 que les posava al partit i a nosaltres una mica neguitoses, pero Marina aconseguia anotar el seu segon gol per marxar a la mitja part amb una diferència favorable de 2 gols.
Al poc de començar la segona part, l'Escola Pia tornava a marcar i es posava 3-2 al marcador, cosa que no ens va afectar gaire i al poc temps Andrea Reales anotava el 4-2. El rival en un contraatac on vam poder fer falta tàctica però ens va falta valor, va anotar el 4-3 i poc després l'Andrea Fernàndez, esmenant el seu error en el tercer gol visitant, va anotar el 5-3 que ens tornava a donar tranquilitat.
Ja quasi al final, una genialitat d'Astrid va posar la guinda al partit amb un golás made in Edu Malaret; va agafar la pilota al seu propi camp a la banda esquerra, va fer una diagonal superant a totes les rivals que li sortien al pas i va creuar a la sortida de la portera. Simplement va fer el que se li demana a una jugadora de la seva qualitat, que doni un pas endavant quan l'equip o necessita i sembla que ultimament ho està fent.
3 punts més que ens segueixen col·locant als llocs capdavanters de la taula.

Sènior femení (Pere Enric Casas): Pony's "D" 2 vs 2 Futsal Cervelló
1 bon punt fora de casa on el factor pista influencia moltissim. Un camp amb una pendent ascendent des de una porteria al mig camp i veceversa del mig camp a l'altre porteria, a l'aire lliure, rajola com la que teniem nosaltres pero no seca, molt poca iluminació, fred... "No ase falta que digas nada mas"
Per mi un bon partit per part nostre, tenint la pilota 40 dels 50 minuts pero sense sort en la finalització. El Pony's tancat a la linia dels 10 metres al seu camp i sortint al "pelotazo". Molta mala sort en els gols encaixats, es a dir, mes errors nostres que encerts d'elles. Pero es una forma de joc tant, o igual, que el joc de toque.
Felicitats per el punt aconseguit! A seguir treballant que arribarem lluny!