martes, 8 de noviembre de 2011

El comentari de l'entrenador: 5 i 6 de novembre de 2011

Prebenjamí (David Alsedà): 2 - 9 Primer partit de lliga i primer partit guanyat! Partit molt graciós ja que els equips estaven força verds. Destacar la ganes dels 2 equips i valorar que els gols van està molt repartits.

Benjamí B (David Alsedà): 7 - 2 Partit amb moltes baixes ja que només teniem un canvi i a sobre va venir a jugar un prebenjamí. Destacar un gran Nil Rodríguez amb 6 gols i una Marta Cayero que creix dia a dia. També valorar molt positivament el descobriment d'un nou tanca del futsal...Daniel González!!!! Molt gran aquest jove jugador!!!!

Aleví (Sergi Poyatos/David Gonzàlez): Bon partit el que es va veure a la pista coberta de Collbató, que ens vam trobar una mica xopa en arrivar però que els responsables del club local es van preocupar d'arreglar per poder disputar el partit.
Partit que va tindre clar color futsalià durant els 50 minuts, tot i que el marcador no ho reflexa, vam arribar a tindre fins a 15 ocasions clares de gol per 3 del rival.
Però quan la pilota no vol no entra i d'aquesta manera el Roger, el Nil, l'Oriol Padullés i l'Oriol Didier desaprofitaven les ocasions més clares per l'equip.
Als darrers minuts de la segona part el Collbató obria el marcador en el seu segon xut entre els 3 pals en transformar un tir lliure directe.
Aquest gol va ser un jerro d'aigua freda i l'equip va començar fluix la segona part, pero poc a poc va seguir agafant confiança i al voltant del minut 35, el Roger i l'Oriol aconseguien 2 gols en ambdós minuts que donàven la volta al marcador i la tranqilitat als pares. El partit va seguir sent el monòleg que era per part dels de Cervelló i als últims minuts Nil centenciava el partit.
3 punts més i a la espera de la primera victòria a casa.

Infantil B (Daniel Úbeda/Carles Huguet): Regular partit d'un equip que no va trobar fins la segona part estones de bon joc. Un gol matiner del Molins combinat amb una bona sortida de pressió dels visitants va convertir la primera part en un infern fins que en 3 minuts bojos, els futsalians es van col·locar 3-1 per davant. Amb la confiança que dona la victòria, l'equip va jugar millor i va trobar més gols amb bones accions col·lectives. Al tram final, una pressió molt efectiva del Molins va fer que aquests retallessin distàncies al marcador. 7-3 final per un equip que a partir d'ara rebrà a tots els equips de la part alta de la lliga. Som-hi nois!

Infantil A (Marc Fisas/Jaume Algueró): Bon partit del Infantil A que va caure amb dignitat davant un rival superior fisicament,
La primera part va començar amb un gol de Padulles que va avançar al equip en el marcado, despres de fallar algunes oportunitats clares de gol el Vallirana va saber aprofitar les errades defensives y es va situar 4-1 en el marcador.
La segona part va començar amb dos gols de molta fortuna del equp local que es va situar 6-1. durant gran part de la segona part el equip va buscar el gol pero la mala sort i els pals van evitar que el equip es pugues apropar en el marcador al Vallirana, al final Padulles de nou va poder fer el 2 del Futsal. Cada vegada el equip esta jugant millor i estem segurs que les victories arribarant.
Destacar el autentic partidas del Aleví Gerard Ramirez que durant gran part del partit va demostrar el seu gran joc per la banda dreta del Municipal de Vallirana.

Femení base (David Gonzàlez/Daniel Úbeda): Partidàs el vist diumenge a Vallirana amb dos equips que tenen una màxima rivalitat. Nosaltres anavem amb la moral alta després d'haver guanyat els 2 primers partits amb un balanç de gols de 20-2, pero jugàvem contra un equip amb qui haviem perdut en els 3 enfrontaments que haviem tingut.
Enchufadísimes estaven totes i això es va notar a la pista. Vallirana realitzant un joc directe, jugant 2-2 i basant-se sobretot en la capitana (una de les tanques que va jugar 45 dels 50 minuts) posava en dificultats a un futsal intentant jugar al que sap però que es trobava amb moltes dificultats.
Poques ocasions per ambdós equips degut al respecte mutu que ens teniem en aquesta primera part.
Millor segona part anul·lant a la seva capitana, el que ens va donar molt d'aire sobretot en defensa ja que anul·lavem el 70% del seu atac. Passada la mitja hora de partit, Noelia, amb un fort xut per l'escaire desde quasi bé mig camp, anotava el primer i únic gol del partit que portava l'alegria a la banqueta visitant. A partir d'aquí a defensar fort, a patir i a confiar en el gran moment que atravessa Anna Urbano sota pals, que va estar impecable durant els 50 minuts amb aturades de molt de mèrit.
Felicitar a totes les jugadores per el seu esforç i animar-les a seguir en aquesta línia, que es la correcte.

Cadet (Primi Ardid/Ferràn Soriano): Derrota duríssima i abultada per 11 a 0 vs Jesus Maria, equip destinat a jugar-se la lliga i l'ascens.
Ara bé, en línees generals, vam jugar millor en totes les facetes del joc. Els errors puntuals ens maten i la diferencia física és una barrera molt gran de superar. Nosaltres hem de jugar la nostra lliga, i aquest proper dissabte tenim un partit on si o si hem de sumar!
Felicitar als nois pel seu esforç i treball, pq fins al final van lluitar i competir, i amb resultat molt dur no van deixar d'intentar-ho!

Sènior A (Primitivo Ardid/Pere Enric Casas): Partidàs del sènior vs ccr castelldefels. Gran victòria 2 a 3. Primera part molt igualada on el marcador va finalitzar 2 a 2. MOlt bon treball defensiu i dos cops de geni d'Edu van fer anar al descans molt vius. La segona part vam imposar un ritme molt alt de partit on vam pressionar moltíssim en cada instant del partit, cada pilota, on en els últims 3 minuts vam marcar el gol decisiu després d'una gran jugada col.lectiva finalitzada pel palomeque. Ells van arriscar a jugar de cinc però vam defensar-ho bé. Lideratge i 15 punts de 18 possibles. Gran feina de tots els membres de l'equip. Felicitats!

Sènior femení (Pere Enric Casas): Mirant la classificació hauria d'haver estat un partit còmode però això no succeir i es van posar per davant del marcador en l’únic xut que va fer a la primera part., però 2 gols d'Aroa ens va donar l'avantatge abans d'acabar la primera part. (sinó recordo malament)
La segona part va tornar a ser un monòleg de joc per part nostre amb moltes oportunitats però sense fortuna. Així que el Monistrol amb 2 xuts va marcar el 2n gol i el corresponent empat. A falta de 2 minuts un xut de 10 metres sense barrera a favor de l'equip local va tenir el partit, però gracies a la portera del Futsal (Paula) no va ser així i va iniciar la jugada del definitiu 2-3 aconseguit un altre cop per Aroa a falta 1 minut i mig.
Felicitats i a seguir treballant dur i sense relaxació.