lunes, 3 de junio de 2013

Dani Úbeda: "Vam superar el rival amb treball i solvència" #infA

Infantil A-3 AE Martorell "C"-1

El partit es presentava certament disputat degut al resultat de l'anada (victòria 3-4) i a la inclusió de 2 jugadors del seu equip "A" i 1 de l'equip "B". I només començar el partit es va complicar amb una pèrdua de pilota i una mala pressió que va desencadenar en un 1vs1 en el que el Guillem no va poder fer res. 0-1 al marcador. Tot i axí, els nois del Futsal es van posar les piles i van començar a generar ocasions fins a col·locar-nos 2-1 amb gols del Marc i l'Oriol. La tònica va ser la mateixa fins el descans, però no es va poder ampliar el marcador.

En la segona part el monopoli del joc del Futsal va augmentar i les ocasions es van multiplicar, però van ser desbaratades per un porter de Divisió d'Honor que va estar molt encertat. L'equip continuava generant espais i ocasiones combinant joc col·lectiu i accions individuals però no era capaç de materialitzar-les en forma de gol. Fins que en un corner de l'equip local, els nostres van iniciar un contracop en el que el Marc, amb el porter visitant avançat, va picar de vaselina amb l'interior i d'un cop suau posava el 3-1 al marcador.
A partir d'aquest moment, el Martorell es va col·locar amb porter jugador, però la seva inoperància junt amb una gran defensa dels nostres i molta agressivitat en primera linia, van permetre que no es concedís cap ocasió de gol i per tant, no patir pel que feia al resultat final.

3 punts més que apropen l'objectiu de la quarta posició en lliga.