lunes, 10 de junio de 2013

Jaume Algueró: "Un cop més, vam donar la sorpresa" #CadetB

El Cadet B va disputar dissabte el últim partit de la temporada a casa del CFS Corbera, rival que es jugava la segona posició.
El partit va començar amb un gol matiné del Corbera que veia que la segona posició encara era possible però just desprès d’aquest gol els nois no van tirar la tovallola i van realitzar els millors 20min de tota la lliga. Intensitat, concentració, força, comunicació i sobretot encert cara el gol. Tot això ens va permetre que disposéssim de moltes ocasions sobretot al contraatac i va fer que a la mitja part el resultat fos de 1-5 per els nostres nois gracies als gols del Joan (2) Albert (2) i Arnau Padullés en una de les millors jugades que ha realitzat aquest equip entre aquest, en Joan i en Jordi Martí
A la segona part el Corbera va sortir de 5 ràpidament per intentar remuntar el partit ja que ells es jugaven la segona posició però els nois seguint en la línea de la primera part van saber defensar molt be aquesta superioritat creada per el rival encara que ells van escorçar el marcador fins el 3-5. Amb el seu joc de 5 la gran pressió realitzada a pista contraria ens va permetre robar moltes pilotes però en aquesta ocasió no va ser possible per la bona tasca del porter o per els pals.
I així donem per acaba la temporada oficial, una temporada que no va començar molt be amb moltes derrotes i molts dubtes però que amb molt de treball, molt d’esforç i sobretot i lo mes important sent un equip, una família tant dins com fora del camp, entre tots hem pogut donar la volta aquesta situació! Felicitar als nois per l’excel•lent temporada que han realitzat, sincerament és digna d’admirar!