lunes, 3 de junio de 2013

David Gonzàlez: "Vam dominar el joc en que més dificultats tenim" #AlevíA

Inici dubitatiu de l'equip, que no ens vam plantar al partit fins passats uns minuts i ja amb 1-0 al marcador des de el minut 1.
El FS Castellar ens va plantejar un partit a mitja pista cercant els contraatacs del seu jugador nº11, un jugador rapidíssim i un dels pitxitxis de la lliga. Nosaltres, intentant tenir possessions llargues i sense perdre pilotes després d'observar aquest plantejament, ens vam fer amos del partit.
Amb el pas dels minuts, i sobretot a la segona part, vam assentar-nos i realitzar els moviments amb més criteri per tal de despistar als rivals, que juntament amb el nostre punt més fort (la pressió), va fer que anéssin caient els gols al marcador i aconseguíssim agafar una còmode avantatge al marcador amb un estel·lar Oriol Didier amb 5 gols.

Gran temporada d'aquests nens que estan demostrant la seva maduresa en això del Futbol Sala.

La setmana vinent últim partit a casa davant el CE Escola Pia, que ens va derrotar a l'anada.