lunes, 3 de junio de 2013

David Gonzàlez: "Les nombroses ocasions fallides ens van treure 2 punts" #Juvenil

JUVENIL 5 - 5 (Albert Domínguez 3, Roger, Adrià)

Últim partit a casa per un equip que ha donat la temporada pràcticament per tancada.

A nivell de joc vam fer un bon partit però un cop més ens va faltar sort en 2 elements claus, tant de cara a porteria com per evitar gols.
Vam portar el pes del partit amb molta possessió i ocasions de gol, però la manca de fortuna i els contraatacs del Cornellà van fer que sempre anéssim per darrera al marcador.

Als primers minuts els visitants ja es van posar 0-2 fruit de dos contraatacs. Tot i això vam poder empatar a 2 en una acció de corner i un atac estàtic ben trenat. Quan millor estàvem, un error defensiu va permetre al rival anotar-nos el tercer en una jugada aparentment no perillosa just abans del descans.
La segona part va iniciar-se pitjor i en 7 minuts vam encaixar dos gols més que deixaven el marcador 2-5 i a nosaltres amb la impotència de veure tantes ocasions fallides.
Els últims 15' de partit vam sortir de 5 i es va veure el treball i l'ofici de l'equip, que va jugar amb criteri i va perdre el mínim de pilotes (cap pèrdua que donés ocasió al rival), aplicant la tàctica treballada als entrenaments i que, juntament amb l'actitud dels jugadors, ens va permetre empatar el partit sobre el xiulet final.