miércoles, 30 de octubre de 2013

David González ens parla de com a iniciat el Juvenil aquesta nova temporada #Juvenil

Inici de lliga complicat el que estem patint el juvenil.
Nova categoria, nous entrenadors, planter curt i lesions són els principals problemes que estem tenint per acabar d'adaptar-nos.
Hem tingut una pretemporada difícil, intentant cercar més jugadors per l'equip sense gaire èxit. Hi ha gent que venia a entrenar però finalment per uns motius o altres, la majoria no s'han quedat per formar part de l'equip.
A més, al primer partit davant CE Collbató, el Jordi Martí es va fer un esquinç de tercer grau que 2 mesos més tard encara el té de baixa. Això, juntament amb malalties i lesions esporàdiques ha provocat que estem a molts partits i entrenaments amb 5 o 6 jugadors, el que ha fa que no haguem fet una correcta pretemporada i encara ens faltin un parell de mesos més de preparació.
Sort dels cadets que tenim, que sempre ens vénen a donar un cop demà, cosa que des d'aquí els hi agraeixo.
El nostre objectiu es seguir aprenent i adaptar-nos cada cop més a la nova categoria, anar partit a partit i competir al màxim de les nostres possibilitats.

Animar a tots els jugadors i donar-los-hi les gràcies per l'actitud que tenen davant les adversitats, que fa més fàcil la feina dels entrenadors.

No hay comentarios: