miércoles, 23 de octubre de 2013

Pere Enric Casas ens analitza l'actualitat del Sènior Femení #SeniorFem

No sabent quantes jugadores seriem, teníem el gran dubte si el Sènior Femení es podria formar. Però les cares noves, les reincorporacions i la gran majoria de jugadores de l’any passat, han pogut fer part d’un gran equip de persones que s’avenen molt be, tant dins com fora del terreny de joc. Això queda reflectit en la amplia plantilla, un total de 12 jugadores de camp i 1 portera, que entrenament rere entrenament dona el 100% per poder recollir els fruits a la competició.
Després de la mala campanya de resultats de l’any passat el sènior femení es va calçar les botes el 2 de setembre per afrontar la present lliga amb il·lusió, ganes i esforç.
Ha estat una pretemporada dura però divertida. Fent 3 entrenament setmanals, 1 d’ells físicament mes dur, però necessari,  i els altres dos 2, amb la nostra gran eina de feina com es la protagonista de tots els partits, la pilota. Així que en els amistosos sempre s’ha intentant que es jugui en equip, atacant i defensant totes, sense oblidar les individualitats quan es necessari i positiu per l’equip. Jugant al toc de la Selecció Espanyola però també sortint a la contra com el Real Madrid de Mourinho de la temporada passada.
La bona feina es recompensada, o això diuen, però el que si podem dir es que en les 3 primeres jornades que portem de lliga hem aconseguit 3 victòries, donant-nos així 9 punts, 1 més que en tota la temporada anterior. Gracies al bon inici de temporada les ganes i la il·lusió no desapareixen i així podem seguir treballant amb mes intensitat perquè la cosa no afluixi i estar el mes amunt possible al acabar la temporada.

Per acabar, i com dic sempre: “ Si lluites pots perdre, però si no lluites estàs perdut”

No hay comentarios: