miércoles, 2 de octubre de 2013

Primi Ardid: "Va ser una derrota dura però merescuda contra un gran equip" #SèniorA

Derrota dura, justa i merescuda del sènior A contra un molt bon equip com el FS Gavà 3 a 8. Sabíem que l'adversari, després de baixar de 3a divisió nacional, ha fitxat molt bè, pràcticament l'equip és nou comparat amb el de la temporada anterior, i ha confeccionat un equip amb l'objectiu de pujar. La setmana passada vam anar a veure'l i els jugadors coneixien del potencial possibilitats del rival.

Primera part per oblidar. En cap moment vam ser competitius. El Gavà va sortir a per totes, més concentrats, més intensos i amb les idees més clares. Tampoc vam saber reaccionar com a equip davant del molt bon joc dels visitants. Al descans el marcador reflectia la realitat del vist fins el moment 1 a 6.

Després de reflexionar al descans, la segona part va ser més igualada i vam generar més ocasions de joc i vam mostrar més esperít com a conjunt.  Davant el resultat tant desfavorable, vam jugar de 5 gran part del segon període i una defensa individual a tota pista. Es va donar la cara fins al final i en aquest sentit amb sento orgullós per l'equip.

Donar mil gràcies als nostres seguidors pel seu suport, i només dir-lis que treballarem de valent perquè es sentin orgullosos de l'equip d'aquí a final de temporada.

També destacar que abans va ser la presentació dels equips del club, i que gran cantera que tenim i excel.lents entrenadors. Aquesta és la força de l'entitat, i prova d'això i com nota positiva del partit del sènior va ser el debut en una categoria tant exigent jugadors provinents de la cantera que seran fonaments en el joc del sènior d'enguany.

Dissabte vinent juguem a fora vs Castellar a les 18 de la tarda, esperem començar a veure tot el que s'ha treballat durant la pretemporada!