sábado, 12 de octubre de 2013

Primi Ardid: "Més que 3 punts"

El passat dissabte 5 d'octubre el sènior A va jugar contra el FS Castellar, equip que va aconseguir l'ascens la temporada passada.  Els primers minuts van ser molt igualats, de tempteig per ambdós equips. Els dos sabíem que els 3 punts eren molt importants per  començar a sumar en una categoria tant competitiva. Per aquest motiu apareixien els primers nervis i les defenses s'imposaven als atacs. Fruit d'un error defensiu, els locals s'avançaven en el marcador amb un tir exterior. Aquest fet no ens va descentrar, i vam començar a imposar el nostre joc i el control del partit. Vam disposar de força ocasions per marcar el primer gol, però no va ser fins a falta d'un minut,  i amb 10m molt ben llançat per l'Albert Ballber.

Al descans vam parlar de corregir alguns temes tàctics de partit, i sobre tot mentalitzar-nos de que seria un partit on qui gestiones millor les emocions i nervis, tenia molt de guanyat. Vam sortir  pressionant a tota pista, i vam recuperar moltes pilotes, i ens vam fer amb el control del partit. Amb dos contraatacs ràpids i ben executats, fruit de la bona defensa, ens vam avançar 1 a 3 (Karim i Albert Ballber). Tanmateix vam disposar de nombroses ocasions per rematar el partit, però no vam ser eficaços de cara a porta. Ens vam carregar amb 5 faltes a manca de 10 minuts, i això va provocar que la nostra defensa baixés la intensitat i la pressió. Els locals van fer-se amb el control del partit, però les ocasions més clares les seguíem tenint nosaltres.  En un parell de minuts ens van marcar dos gols en dos jugades amb una mica de fortuna per part seva (dos refusos). En aquest moment el partit es posa boig, però les ocasions són de part nostre, i a manca de 20 segons ens posem 3 a 4, marcador definitiu.

Molt orgullós dels meus jugadors. Veníem d'una derrota molt dura, i encara més pel fet de jugar a casa, el dia del debut i afegim la presentació de tots els equips del club.  L'equip ho va donar tot, i va competir amb una molt bona intensitat, actitud i en línies generals bon joc. Es va veure en el camp el gran esforç i treball realitzat durant la pretemporada.

Ara toca aquesta setmana descansar perquè el dissabte és festiu, i entrenar de valent per preparar-nos el millor possible i seguir sumant punts!!!