martes, 5 de noviembre de 2013

Dani Úbeda ens parla del bon moment del Cadet/Juvenil Femení #Cad/JuvFemení

La major força d’aquest equip és el bloc que ja porta fet des de fa uns anys i que treballen juntes i amb moltes ganes com des del primer dia. Aquest any ens hem acomiadat del Jaume com a entrenador i ha entrat al cos tècnic l’Aida Cabrera, jugadora del Sènior Femení, cosa que crec que pot ser molt positiva per la relació entre els dos equips i per la motivació que ofereix tenir una jugadora d’un equip superior treballant amb les noies. Durant la pretemporada ens hem dedicat a assentar les bases del que serà l’equip  durant l’any, amb les altes de les infantils Noelia i Marina, que aportaran coses noves al conjunt.
Els resultats pel moment estan sent molt millors del que podriem haver imaginat, guanyant amb molta comoditat als primers rivals de la lliga, amb un joc força vistós i amb molta eficàcia de cara a porta. Aquesta setmana anem a casa del líder, el FS Manresa, i será un bon test per tenir consciència d’on podem arribar i quins seran els limits que ens volem marcar. Siguin quins siguin, aquest equip val molt la pena, i treballem de valent per que millori cada dia!

Aprofito per donar a conèixer que l’altre dia, el nostre president, el Jack, va fer entrega a les noies de la copa de campiones de la segona fase que van conquistar l’any passat, un campionat menor però que els hi va fer molta il·lusió i que sempre es bonic de recordar!

No hay comentarios: