jueves, 21 de noviembre de 2013

El cadet està fent un gran inici de temporada. Ens ho explica el seu segon entrenador, Carles Huguet #Cadet

Es presumia una temporada complicada. Amb la base de l'equip de primer any, i 4 o 5 jugadors de segon. La categoria cadet es quan la majoria de jugadors ja comencen a desenvolupar-se i les diferències tant físiques com de maduresa són grans. El nostre equip a més comptava amb varies baixes de jugadors que en anys anteriors havien sigut importants. Tot i això, l'inici de temporada ha estat bo. Tant per resultats, 4 victòries en 5 partits, com, sobre tot, per que certs jugadors amb molt de talent que fins ara havien estat en un segon pla han donat un pas endavant i ara són els líders del equip. 
Un equip on hi ha 6 o 7 jugadors que es senten importants i capaços de guanyar un partit. Encara queden coses a treballar però. 
A la bona feina a la pressió i el conjuntar dos equips diferents, s'hi esta sumant el treball de dominar la defensa a mitja pista. 
Ens falta ser una mica més contundents a l'hora d'arribar a porteria, fet que fa que ens costi molt tancar els partits quan som superiors, i ser-ho també a l'hora de defensar, fet que fa que molts partits que teniem dominats se'ns compliquin.
Les sensacions són bones, i només queda seguir treballant i perdre-li la por a la categoria.

No hay comentarios: