miércoles, 6 de noviembre de 2013

Victòria important del Sènior A a Balsareny. #SèniorA

Aquest dissabte el Sènior A es va emportar els 3 punts de la complicadíssima pista de Balsareny.

El primer equip futsalià, amb la important baixa d'Edu i amb Jordi, Ruben i Arnau sense estar encara al 100% va plantejar un partit molt seriós, amb moltes ajudes defensives davant els dos grans golejadors de l'equip del Bages.

Els primers minuts van ser de tantejament par ambdós equips, amb molta concentració i buscant sortir al contraatac.
Al minut 15 David, amb una bona jugada personal, anotava el 0 a 1 que posava de cara el partit als cervellonins.
Però poc durava l'alegria quan 2 minuts més tard els locals, amb fortuna ja que el xut va rebotar en Karim, posaven l'empat al marcador.
Amb aquest resultat s'arribava al descans.
La segona part va iniciar-se immillorablement, al primer minut, Joel, de falta directa, enviava la pilota a l'escaire per tornar a posar als visitants per davant al marcador.
El partit va seguir molt igualat, amb un Balsareny apretant i un Futsal sortint a la contra.
Es van donar bones ocasions per ambdós equips però van ser els visitants qui van augmentar la diferència culminant Arnau una bona jugada després d'una paret amb Sergi Badia.
Balsareny va demanar temps mort per sortir amb porter jugador i va complicar les coses als futsalians, que no es van arrugar i amb una bona defensa van aturar els atacs contraris.
Finalment, David, després d'una passada de porteria a porteria de Sergi García, posaria el 4t gol pels visitants.
Balsareny ho seguia intentant i així va aconseguir retallar distàncies amb un altre gol de rebot a falta de 2 minuts que els donava esperances. Però una gran defensa dels visitants va fer que no es mogués el marcador i així es poguessin els 3 punts cap a Cervelló.

Aquesta setmana, el Futsal rebrà la visita del CE Vacarisses, equip que ve de guanyar el seu primer partit davant FS Castellar.