miércoles, 13 de noviembre de 2013

David Gonzalez analitza el bon inici de temporada del SÈNIOR A #SèniorA

Gran inici de temporada del primer equip futsalià.

Primi, Pere Enric i David, entrenadors
de l'equip.
Després de treballar molt durant el més d'agost i setembre, amb un molt bon stage de pretemporada i molts partits amistosos, l'equip va tenir un inici complicat davant el FS Gavà, contra qui va perdre per 3 gols a 8.
Després de derrotar
al Blanesport a pretemporada.
Tot i això, sabent que anàvem en la línia correcta, vam seguir treballant i el resultat no ha pogut ser millor, victòries per 3-4 a Castellar, 5-3 davant Ml·lènium Viladecans, 2-4 a Balsareny i la última aquesta setmana 4-3 davant el CE Vacarisses en un partit molt patit, on es va trencar l'empat a 7 segons del final.
Aquestes 4 victòries consecutives deixen a l'equip en un meritori 8è lloc a 6 punts del primer classificat, quan encara li manquen dos partits per disputar, els ajornats de les jornades 1 i 4, davant el Cerdanyola i l'Estel Vallseca respectivament.

L'equip ha patit molts contratemps en aquest inici de temporada. A la baixa inicial d'Albert Gutiérrez, es sumen les lesions d'Edu, Ruben, Jordi i Arnau. Però el treball dia rere dia dels jugadors i del cos tècnic fa que l'equip es reposi i competeixi al màxim cada setmana.
Els entrenaments són molt intensos i els jugadors, la meitat d'ells novells en la categoria, donen el màxim per tal de que l'equip aconsegueixi el més aviat possible el principal objectiu de la temporada, la permanència.

No hay comentarios: