lunes, 24 de enero de 2011

Anàlisi de la jornada: 22 de gener de 2011

-El benjamí B va aconseguir un meritori empat en el derbi en front l'AE Vallirana. L'equip va sobreposar-se a un 2-0 inicial per acabar empatant a 3 gols. Àlex Fernàndez i Ferran per partida doble van anotar els gols.

-El benjamí A va guanyar a l'EFS Bar mi Casa per 3-2 en un partit molt vistós i amb bones jugades dels dos equips. Roger, Miquel i Nil van marcar els gols d'un equip que cada cop va a més.

-L'aleví B continua amb la seva irregular segona volta, en aquesta jornada va perdre a Vallirana, contra el CEIP Olivera. 5-2 fou el resultat final, els gols futsalians anotats per Gerard.

-L'aleví A va posar fi a la seva ratxa de tres partits sense guanyar i es va imposar 4-6 al CE Futsal Vicentí en un partit amb molta alternància al marcador. 4 gols van ser obra de Marc i 2 d'Iván. Aquest resultat els donarà ales de cara a rebre al líder aquesta setmana.

-L'infantil B va perdre per 2 gols a 3 davant el segon classificat, el FS Corbera. Tot i la derrota, l'equip va millorar molt la imatge donada en els darrers partits. Arnau Padullés va marcar els 2 gols.

-L'infantil A va tornar al camí de les victòries després de la derrota de la setmana passada. Aquest cop va ser davant el FS Gelida Industrial per 7-5 amb doblets de Joan Sànchez, Albert i Marcos. Joan Sagrera va anotar l'altre gol. L'equip segueix capdavanter del grup amb 2 punts per sobre del seu màxim perseguidor.

-El femení base va aconseguir els primers 3 punts de la temporada. Les noies de David Gonzàlez i Dani Úbeda van derrotar a l'AE Montornés Giribets per 2-0 amb un doblet d'Astrid en un partit foça igualat que les locals van resoltre als últims minuts de partit.

-El cadet va donar un pas important en la seva lluita pel titol en aconseguir la victòria al camp del Can Tito Vilanova del Camí per 1-3 amb gols de Guillem, Raul i David. Amb aquest resultat l'equip de Joan Piña segueix líder del seu grup.      

-El juvenil va veure ajornat el seu partit d'aquesta jornada.

El cadet/juvenil femení es va imposar 0-1 a la pista del FS Corbera amb un gol d'Aida quan gairebé quedaven 5 minuts per la conclusió del partit. Aquests tres punts allunyen l'equip de la zona de descens.      

El sènior B no troba el camí de la victòria i torna a caure davant el CE Abrera per 2-4 amb gols de David Manresa y Juan Berlanga. Els nois de Daniel Cabrera van oferir bon joc, però com ja sembla costum no es van endur els 3 punts.      

El sènior A, amb algunes baixes importants, no va poder puntuar a la pista del líder, el FS Ripollet i va caure per 4 gols a 2. Ambdós gols van ser obra de Cristian.      

El sènior femení va perdre en la visita del CE Abrera per 1-2. El primer equip femení no va poder fer valer el seu millor joc en més gols i fruit d'això es van escapar els 3 punts. Cristina Pérez va ser la golejadora.

No hay comentarios: