miércoles, 19 de enero de 2011

Anàlisi de la jornada: 15 i 16 de desembre

-El benjamí B va caure davant el capdavanter del grup (Institució la Miranda) per un resultat molt abultat, 0-10. Els més petits segueixen quarts a la classificació

-El benjamí A va derrotar a l'Antoni Gaudí 3 a 6 amb 3 gols de Roger, 2 de Nil i un altre de Dylan. Amb aquest resultat, els futsalians adelanten a l'Antoni Gaudí a la classificació i es posen quarts.

-L'aleví B va ser derrotat pel Verge del Roser per un resultat de 5 a 7 (2 gols de Gerard, 2 d'Ivan i un del Ferran). L'equip segueix amb la mala ratxa a la segona volta i descen fins a la tercera posició. Els benjamins Alex i Ferran van tindre una bona actuació al partit, aquest últim anotant un gol.

-L'aleví A va perdre el seu partit davant el CFS Pavelló Castellterçol. L'equip cervelloní es va deixar remontar un 2-0 a favor per acabar perdent 2-3. Marc i Ahmed van anotar els gols d'un equip que està a només 4 punts del líder.

-L'infantil B va caure per 11-0 davant l'AMPA Mare de Déu del Carme. Els futsalians es troben cinquens a la classificació.

-L'infantil A va perdre el seu primer partit de la temporada davant el CFS Sant Andreud e la Barca per 5-2 (Marcos, Joan Sánchez). Tot i això, els futsalians segueixen primers a 1 punt del propi Sant Andreu i però amb un partit menys.

-El femení base no va poder amb el CF Castellgalí i van caure per 5-2 amb gols de Rocío i Sònia. L'equip segueix cuer però cada cop deixa millors sensacions.

-El cadet va guanyar per 6-1 a l'AE Sporting Alcalà Prati segueix capdavanter del grup empatat amb el CFS -Mil·lènium Sport Viladecans però amb el gol averaige a favor. Guille en dues ocasions, Raúl, Roger, Albert i Àlex van anotar els gols.

-El juvenil va aconseguir 3 punts davant el FS Olesa. L'equip d'Eduard Malaret es retroba amb la victòria en un partit que va guanyar 2-0 amb gols de Jordi. L'equip es troba quart a la classificació amb 19 punts.

-El cadet/juvenil femení no va poder pasar de l'empat a 1 a la pista del FPE Mataró. Sara va anotar el gol visitant en un partit on Sònia, la jugadora del femení base, va poder debutar gaudint d'uns minuts a la primera part.

-El sènior B va caure a la pista del líder, el CFS Ciutat de Berga, per 3-1. La manca d'efectivitat dels futsalians està sent la principal causa dels mals resultats de l'equip. Karim va aconseguir el gol visitant anotant desde els 10 metres.

-El sènior A va derrotar al cuer, l'AE Sporting Alcalà el prat per 6-3. David Jodar (2), Cristian, Albert, Marc i Sergi Poyatos de camp a camp van ser els golejadors. El primer equip sènior del club està quart a només 4 punts del primer classificat, el FS Ripollet, amb el qual s'enfrontarà aquesta setmana.

-El sènior femení va aconseguir guanyar a l'ACF Guardiolenca per 0-3 (Gols de Cristina Garcia, Saray i Cintia d'esperó). Amb aquest resultat les noies del Futsal aconsegueixen 3 punts més que les fan avançar posicions.