domingo, 30 de enero de 2011

Anàlisi de la jornada: 29 de gener de 2011

-El benjamí B va ser derrotat a la pista de l'EFS blanc blava Sant Joan Despí per 5-4 en un partit molt igualat i molt intens on Balta i Ferran van anotar els gols (2 cadascun). L'equip futsalià va fer un gran partit en el que era el primer partit de la primera fase que ha acabat com a 4rt classificat.

-El benjamí A no va poder jugar a Corbera a causa de que la pista no es trobava en condicions per culpa de la pluja. El partit es jugarà aquest dissabte.

-L'aleví B tampoc va poder jugar a la pista del CFS Corbera.

-L'aleví A va caure a casa en la visita de l'EFS blanc blava Sant Joan Despí per 1-3 amb gol de Xavi. Els nois de Dani van plantar cara davant d'un equip superior i es queden 5ens a la classificació.

-L'infantil B va perdre contra el CFS Esparraguera per 2-1. L'equip cervelloní, que fins i tot va fallar un penal no va poder sumar una victòria tot i fer un gran partit. Adrián va ser l'anotador el gol visitant.

-L'infantil A va tornar a guanyar i segueix capdavanter. Aquest cop va ser al CE Futsal Monistrol per 0-4 amb gols de Joan Sagrera, Joan Sànchez, David Pons i Albert.

-El femení base no va poder amb l'AE Bon Salvador i va perdre per 3-0 en un partit força igualat on la manca d'encert de cara a portería i sobretot les pèrdues de pilota de l'equip visitant van ser determinants. Tot i la derrota les noies de David i Dani segueixen pel bon camí.

-El cadet va guanyar per 4-3 (Guille, Raul, David, Albert) a l'AECS Santfleiu en un partit on els jugadors locals van pecar de massa individualitats i no van oferir el seu millor joc.Tot i així amb els 3 punts segueixen liders del seu grup.

-El juvenil va descansar aquesta setmana. L'equip d'Eduard segueix a posicions de privilegi.

-El cadet/juvenil no va poder aconseguir els 3 punts a casa en la visita del CE Arenys de Munt. Les futsalianes van perdre per 1-3 davant d'un equip que jugava al límit del reglament. Aída, de falta, va anotar el gol logal.

-El sènior B per fi es va trobar amb una victòria després d'aconseguir un 2-6 a casa de la PB Montpedrós. L'equip de Daniel Cabrera (que es va tornar a calçar les botes degut a les baixes que pateix l'equip) va fer un bon partit com sempre, però aquest cop va ser capaç d'aprofitar les seves ocasions de cara a gol. Karim i Gerard en dues ocasions, Joan Piña i el juvenil Ricard van anotar els gols. Els 3 punts serveixen per avançar al mateix Montpedrós.

-El sènior A va deixar escapar 2 punts deixant-se empatar un partit que guanyava 4 a 2 a de menys d'un minut. Les errades defensives davant l'atac de 5 del CFS Mil·lènium Sport Viladecans i el poc encert als ultims instants (en els 6 últms segons es van tindre 2 ocasions) van decidir el partit. Sergi, Eduard i Cristian en 2 ocasions van anotar els gols. Amb aquest resultat l'equip baixa fins a la sisena posició.

-El sènior femení va empatar a 1 a la pista del FFS Centelles. L'equip futsalià, que va ser víctima d'un joc excessivament dur del rival i d'insults desde la grada, va aconseguir un punt gràcies a un gol de Gemma.

No hay comentarios: