miércoles, 26 de enero de 2011

David Sagrera ens comenta el partit del cadet contra el Can Tito Vilanova

David Sagrera jugador del cadet ens dóna la seva opinió sobre el partit que van guanyar davant el Can Titó Vilanova Camí 1-3.

1.Què ens pots comentar del partit?

Va ser un partit molt dur i disputat, on tots dos equips vam tindre clares ocasions de gol, però gràcies a l'encert del Gabry a la porteria i dels atacants de cara al gol vam treure el partit endevant. En els últims 10 minuts de partit, quan el resultat ja era de 1-3 el Can Tito va voler jugar de 5, però una concentrada defensa del Futsal no va cometre cap errada i això va propiciar la victòria.

2.Què destacaries del teu equip?
En el partit la concentració i la motivació de tots els components, i en tot el que portem de temporada la gran pinya i unió que fa l'equip. Però sobretot d'ahi m'agradaria destacar un jugador, l'Àlex Barbarán, ja que no va disputar ni un minut de partit dins del camp, però desde fora va ser un més, i no es va enfadar per no haver jugat, defet estava feliç per la victòria de l'equip, tots tenim les nostres limitacions, i ell n'és conscient i és d'agrair.

3.I del rival?
El jugador que duia el número 7, és pot ser el millor jugador que em vist fins ara a la lliga. Molt desequilibrant i amb un xut molt potent. Tècnica i força unificats.

4.Esperàveu aquest resultat?
L'entrenador (Joan Piña) es conformava amb un empat, però estava claríssim que l'equip volia la victòria per poder seguir al capdavant de la classificació, i creiem en les nostres possibilitats. Però tot sigui dit que jo creia que perdríem, però la resta de l'equip no.

5.Com estàs veient la temporada de l'equip en el pla col·lectiu?
Com ja he dit, som un equip, som una pinya, i tots som igual d'importants, desdel porter al pivot, passant per la banqueta, el delegat, l'entrenador i els pares que ens acompanyen partit rere partit. Som un bon conjunt i perdem o guanyem ho seguirem sent.

6.Os vau marcar algun objectiu a l'inici de la temporada? S'està complint?
Sincerament al principi de la temporada creiem que teníem equip per guanyar la lliga, i de moment ens està anant d'allò més bé.

7.Descatacaríes a algun company? Per què?
Com ja he dit a l'Àlex, el que menys minuts juga, però el que menys es queixa. Però també és evident que sense tots els altres no es podria aconseguir res. Gabry: el salvador, Roger: la seguretat, Albert: la tranquilitat, Tarek: l'astúcia, Jordi "Pinyó": l'esforç, Àlex: la humilitat, i ara els dos jugadors que jo crec més importants, el Raul: la tècnica i el Guillem: el golejador.

8.A nivell individual, com valores la teva temporada?
Està sent una bona temporada, i de moment ja n'hem jugat la meitat, però ens falta molt per recórre i no hi ha res guanyat. Però amb esforç, humilitat, treball, sort, bon joc, i pinya aconseguirem la lliga.

Moltes gràcies i esperem que tingueu sort i molts èxits!