miércoles, 12 de enero de 2011

Anàlisi de la jornada: 8 de gener

-El benjamí B va descansar aquesta setmana. Els més petits del club rebràn a la Institució la Miranda la pròxima jornada.

-El benjamí A no va tindre partit aquesta jornada. La següent jugaran davant de l'Antoni Gaudí.

-L'aleví B no va jugar fruit de que no hi havia jornada a lliga escolar. L'equip futsalià està primer a la classificació.

-L'aleví A va tindre descans aquesta setmana. L'equip de Dani Úbeda es manté a la quarta posició a només 2 punts del primer classificat.

-L'infantil B no va tindre jornada aquesta setmana. L'equip futsalià comença l'any sense baixes i amb molt bones sensacions.

-L'infantil A va derrotar per 1 a 4 al CFS Esparraguera, resultat que el segueix col·locant com a capdavanter imbatut. Marcos (2), Albert i David Pons van anotar els gols.

-El femení base va caure derrotat a casa del líder, el FS PB Montmeló per 9-1. Les futsalianes es van presentar al partit sense portera i Anna va suplir a l'ausent Chaima. Rocio va anotar el gol visitant.

-El cadet segueix intratable i va guanyar a l'AE Esquitx per 2-15 amb gols de David (5) Guillem (4) i doblets de Raul, Tariq i Albert. L'equip de Joan Piña segueix comandant la classificació amb els mateixos punts que el CFS Mil·lènium Sport Viladecans.

-El juvenil no va poder aconseguir la victòria a la pista del FS Montbui on va perdre per 6-2 amb gols de Jordi i Pol. Amb aquesta derrota, els futsalians s'allunyen dels llocs capdavanters del grup.

-El cadet/juvenil femení va caure derrotat per 0-7 davant el FS Masnou Inter Dinàmic, líder sòlid de la lliga. L'equip es manté en la novena posició.

-El sènior B va deixar escapar 3 punts més en els darrers minuts davant el CP Ordal. Els locals es van adelantar al marcador amb gol de Gerard, però a la segona part els visitants van donar la volta al partit amb 2 gols que els van servir per emportar-se els 3 punts

-El sènior A va descansar aquesta setmana. L'equip cervelloní es manté quart a la classificació.

-El sènior femení va empatar a 0 en la visita del Torrelavit-Riudebitlles. Sumant aquest punt, les noies de Pere Enric es mantenen en la dotzena posició.