viernes, 18 de marzo de 2011

Anàlisi de la Copa Catalunya: 15 de març

L'infantil A va caure per 1-5 davant el FS Manresa.
L'equip de Primi Ardid va fer un bon partit davant d'un equip superior en qualitat que va dominar la majoría del partit.
Tot i això el Futsal va començar molt fort i va disposar de les primeres ocasions sorprenent als del Maresme. Prò amb el pas dels minuts els blanc i vermell es van fer amb el domini de la pilota i van disposar de nombroses ocasions per arrivar amb un 0-2 al descans.
Només començar la segona part, l'equip futsalià va retallar distàncias mitjançant l'Albert. Aquest resultat va donar ales al Futsal que, amb el suport de l'afició, va pujar linies cercant l'empat.
Tot i això, la gran qualitat dels nois de Manresa va posar la lògica al marcador i poc a poc van arribar els gols visitants fins al 1-5.

El cadet no va poder amb el FS Marfil Sta. Coloma i va caure eliminat en perdre per 0-1
Tot i això, l'equip va sortir molt motivat per el fet de plantar cara i posar les coses realment difícils a un equip que competeix a la màxima categoria.
Marfil va sortir dominant el partit i el Futsal esperant a mitja pista amb una defensa molt forta i agressiva, fet que va provocar obtinguessin de nombroses ocasions al contraatac.
Així, a la primera part, Marfil va tindre la possessió de la pilota però va ser el Futsal qui va posar les millors ocasions aprofitant, sobretot, la gran velocitat de Guille que va tindre vàries ocasions per avançar l'equip al marcador, cosa que no va ser possible ja que va ser el Marfil qui s'avançaría al marcador en finalitzar un contraatac després d'un refús del porter en un llançament de 10 metres del Futsal.
Es va arribar al descans amb la diferència d'un gol i amb un Futsal que veia com podía donar la volta al partit. Però a la segona part Marfil es va aplicar més en defensa i el Futsal no va trobar tants espais.
L'eliminatòria seguía molt igualada i les bones actuacions dels porters no deixaven augmentar el marcador. Els darrers minuts el Futsal ho intentaría amb el joc de 5, cosa que li aportaría una ocasió clarísima de Roger que el porter va treure sobre la línia quan la grada ja cantava gol.

Tot i les dues derrotes, tothom va sortir molt content i orgullós de les actuacions d'ambdós equips futsalians.