miércoles, 23 de marzo de 2011

Anàlisi de la jornada: 19 de març de 2011

-El benjamí B va caure a casa davant l'AE Martorell per 2-3. Bon partit dels futsalians que tot i això, no van aconseguir emportar-se la victòria i amb aquest resultat segueixen cuers a la classificació. L'Adrià i el Balta van anotar els gols.

-El benjamí A va perdre a casa contra el FS Olesa per 4-6 en un partit marcat per l'actuació d'un jugador visitant, molt alt i fort, que tenía un xut demoledor.Nil (2), Oriol i Dylan van anotar els gols.

-L'aleví B va perdre per 2-5 a en la visita del Petit Món-Felisa Bastida en un partit que es va decidir per els contraatacs letals dels visitants. Àlvaro i el benjamí Ferrán van marcar els 2 gols.

L'aleví A va derrotar per 1-5 al tercer classificat, el FS Pavelló Castellterçol a una pista on cap equip havia puntuat fins ara. Els nois de Dani Úbeda van fer un partidàs per emportar-se 3 punts que els mantenen 5è a la classificació. Els gols van ser de Marc (2), Oriol, Guillem Prat i Ahmed.

-L'infantil B no va aconseguir guanyar a la pista del FS Joan Maragall i va perdre per 5-2 amb gols d'Adrià Pérez i Arnau Padullés. L'equip, amb la baixa d'Adirán Díaz, va plantar cara a un Joan Maragall que es va emportar el partit als darrers minuts.

-L'infantil A va concedir la seva segona derrota de la temporada a la pista de l'AE Escola Daina Isard. El resultat va ser 3-1 i el gol va ser del Marcos. Els cervellonins es mantenen segons a només un punt del líder, però amb un partit menys.

-El femení base va caure davant les terceres classificades, el CN Caldes, per 8-0 en un partit on les visitans van ser clarament superiors sense donar cap oportunitat a les futsalianes.

-El cadet va aconseguir una importantísima victoria davant el segon classificat, el CFS Mil·lènium Sport Viladecans per 4-3. Aquest resultat deixa al Futsal com a capdavanter amb 3 punts més sobre el seu màxim perseguidor i el gol averaige favorable (el que significa un total de 4 punts). Guillem en dues ocasions, Raúl i David anotaren els gols.

-El juvenil va derrotar al Club Sala 5 Martorell per 2-1 amb un gol als darrers minuts. Partit molt igualat que podria haver-se emportat qualsevol. Ricard i Dídac van ser els golejadors.

-El cadet/juvenil jugarà aquest dijous a la pista de l'AE Vallirana.

-El sènior B va aconseguir una clara victòria davant el CE Collbató per 9-1. L'equip, amb moltes ganes després de la polèmica derrota de la primera volta, no va deixar lloc a contemplacions i va marxar al descans amb 6-0 al marcador. Eduard (4), Karim (3) i Gerard (2) van anotar els gols.

-El sènior A va caure a la pista del CCR Santo Ángel de Castelldefels per 10 a 5. L'equip, amb moltes baixes, va plantar cara a un dels millors conjunts de la competició. David Jodar va anotar un hattrick, mentre que Cristian i Sergi Badía anotaren els gols restants.

-El sènior femení va fer un dels seus millors partits de la temporada però no va poder emportar-se la victòria a la pista del FS Transcasserres. 3-2 va ser el resultat (gols de Cristina Pérez i Gemma), que deixa a l'equip de Pere Enric Casas dotzè classificat.