lunes, 21 de marzo de 2011

Guillem Prat, jugador de l'aleví A, ens dóna la seva opinió del partit que van guanyar per 1-5 davant el FS Pavelló Castellterçol

Aquesta setmana l'Aleví A, dirigit per Dani Úbeda, va guanyar a un camp on cap rival ho havia fet fins ara, el camp del FS Pavelló Castellterçol, actualment 3er classificat de la lliga. El resultat va ser contundent; 1-5, i Guillem Prat, l'autor d'un dels gols, ens parla breument del partit i la temporada.

1.-Què ens pots comentar del partit?
Vam jugar bé i per això vam guanyar 1-5, tot i que només començar ens van marcar i el partit es posava dificil vam poder dominar-lo i guanyar-lo.

2.-Què destacaries del teu equip?
Vam acabar moltes jugades, sempre que podiem xutavem buscant el gol. A més vam fer pases precissos, generant poques pèrdues.

3.-I del rival?
Són un equip que juga bé i que ha millorat des de la primera volta. Però en els primers minuts van tenir moltes ocasions que van fallar.

4.-Esperàveu aquest resultat?
La veritat és que jo no me l'esperaba, però ens alegrem molt del resultat per que de fet som l'únic equip que ha guanyat al seu camp.

5.-Com estàs veient la temporada de l'equip en el pla col·lectiu?
Sincerament molt bé, ara mateix ens posem quarts i podem pensar en acabar més amunt. Jugant com ho fem podem aconseguir bons resultats.

6.-Qué d'estacaríes de l'equip?
Que som amics i companys, si algú perd la pilota o falla una jugada sempre ens animem i ajudem.

7.-I recalcaríes a algun company? Per què?
Recalcaria al Marc Tintoré, és un jugador molt bo, però com va dir l'arbitre l'altre dia, de vegades s'enfada pel que no s'hauria d'enfadar.

8.-A nivell individual, com valores la teva temporada?
Opino que estic fent una temporada força bona, tot i que reconec que alguns partits no he jugat gaire bé

Moltes gràcies i esperem que tingueu sort i molts èxits!

No hay comentarios: