miércoles, 30 de marzo de 2011

Anàlisi de la jornada: 26 i 27 de març de 2011

-El benjamí B va perdre a la pista de l'Antoni Gaudí B després de realitzar un gran partit. Els nens de David Alsedà i David Gonzàlez van veure com la mala sort els castigava amb 2 gols en pròpia porta. També cal mencionar la més que discutida actuació arbitral. Ferràn va anotar dos gols i en Balta i l'Àlex Fernàndez un cadascún per posar el marcador 5-4

-El benjamí A va aconseguir guanyar el seu partit davant l'Antoni Gaudí A per 6-4. Bon partit dels dos equips amb nombroses ocasions a ambdós porteries, on al final van guanyar els que van tenir més encert. Nil va anotar un hat-trick, Roger va fer un doblet i Miquel va anotar el darrer gol dels locals.

-L'aleví B va empatar a 4 gols a la pista del Joan Bardina. L'inici de l'equip futsalià va ser molt dolent, sense ritme i jugant amb excessives individualitats. A la segona part van sortir més posats en el partit i això es va notar ja que l'equip va començar a practicar un joc més ràpid i dinàmic i fruit d'això es van crear nombroses ocasions, la gran majoría desaprofitades. Destacar els dos gols de Gerard, un d'escorpí i l'altre d'esperor. Nil i Àlvaro van anotar els altres 2 gols.

-L'aleví A no va poder guanyar a la pista del FS Gelida industrial i només va sumar 1 punt. En un partit on es feia notable la baixa de Guillem Alberich, l'equip de Dani Úbeda va aconseguir sumar un punt amb gols de Sergi i Oriol.

-L'infantil B va realitzar un bon partit per derrotar per 9 gols a 2 al Salesians de Sant Boi. L'equip de Sergi Poyatos i David Gonzàlez, amb la baixa del capità Arnau Domínguez, va sortir amb moltes ganes i ràpidament es va avançar al marcdor amb un hat-trick d'Adrià Pérez i un quart gol de Brahim que van permetre un plàcid partit donada l'avantatge al marcador. Adrià Pérez i Brahim van anotar un hat-trick cadascú, Arnau Padullés un doblet i Haitam va anotar el nové gol.

-L'infantil A va derrotar amb certa comoditat al FC Oló. L'equip de Primi Ardid i Ferràn Soriano tenen ganes de recuperar el líderat del grup i això es va demostrar dissabte amb una amplia victòria per 10-0 davant el darrer classificat amb hat-tricks de Joan Sànchez i Joan Sagrera, un doblet d'Albert i gols de Marcos i Dani.

-El femení base va aconseguir la segona victòria de la temporada en derrotar per 3-1 al FS Bar mi Casa. Les petites noies futsalianes van sortir molt motivades i amb moltes ganes després de la derrota a l'anada per 2-0. Sònia, Eli i Astrid van anotar els gols per les locals que fins hi tot van fallar un penal.

-El cadet va condecir la seva segona derrota de la temporada a una pista molt complicada com es la del FS Sant Andreu de la Barca, equip que va sortir molt més ficat en el partit que els futsalians i que van marxar al descans amb 6 a 1 al marcador. Tot i la derrota, l'equip segueix capdavanter i depèn de si mateix per fer-se amb el títol de campió.

-El juvenil va derrotar per 1-4 al CFS Mil·lènium Sport Viladecans en el que va ser un dels millors partits de la temporada. Tot i la baixa de Jordi Izquierdo l'equip es va mostrar molt sòlid i va desplegar un bon joc en atac que el reforça de cara al d'erbi d'aquesta setmana contra el FC Futsal Amics de Vallirana. Ricard (2), Dídac i Pol van anotar els gols.

-El cadet/juvenil va ajornar el seu partit a casa davant el FS Montcada.

-El sènior B va derrotar amb comoditat al PB Pla del Penedés. L'equip de Dani Cabrera, que amb aquesta porta 7 victòries consecutives, no es va confiar en la seva visita a la pista del penúltim classificat i va guanyar amb solvència per 8-2. Sergi Badia (3) Gerard (2), Karim (2) i Eduard, van anotar els gols per un equip que aquesta setmana rebrà al líder, el CFS Molins 99.

-El sènior A va guanyar al FS Cornellà per 4-2. Complicat partit el que tenía el primer equip futsalià i que va superar amb nota, després de realitzar un bon joc en algunes fases del partit. L'equip es torna a reenganxar als llocs capdavanters i pot somiar amb l'ascens. David Jodar (2) Oriol i Joel van anotar els gols.

-El sènior femení va mantenir els 3 punts a casa després de derrotar al FS Navás per 3-2 en un partit on les futsalianes es van posar per davant amb gol de Gemma. Les visitants van remontar 1-2 amb un joc molt directe, que pràcticament consistia en enviar pilotades a l'àrea rival. Però es va fer justicia i amb un bon joc les noies de Pere Enric van remontar amb gols de Cristina Garcia (de penal) i Gemma Casas, que anotava el seu segon gol per posar el marcador 3-2 als darrers minuts de partit.

No hay comentarios: