miércoles, 2 de marzo de 2011

El sènior B aconsegueix la quarta victòria consecutiva.

El sènior B segueix amb pas ferm i aquesta setmana va derrotar per 5-2 al PB Iniesta 24.
Els futsalians van dominar un partit que es va posar de cara quan Karim va anotar el primer gol després d'una jugada col·lectiva. Poc després, el mateix Karim anotaría el segon gol amb un llançament de falta ajustat al pal del porter. Amb el 2-0 i a prop del descans, l'equip volia mantenir la renta al marcador i va ser quan Jorge, amb un xut de mitja distància, anotava el 3-0.
Amb aquest resultat i bones sensacions s'arribava al final d'una primera part dominada per el Futsal i on la Penya Iniesta pràctivament no havia tingut ocasions.
La segona part va començar amb l'equip Cervelloní molt posat al partit i això ho va aprofitar Karim per anotar el seu tercer gol. Poc després, David Manresa anotava el cinqué de l'equip amb un fort xut per l'escaire on el porter no va poder fer res.
Fruit de veure's amb la superioritat dels 5 gols, l'equip local va patir uns minuts de relaxació i això ho va aprofitar la Penya Iniesta per anotar 2 gols que van despertar a un Futsal que aguantaría el partit fins al final.