miércoles, 16 de enero de 2013

David Gonzàlez: "Es van veure dues parts molt diferents" #Juvenil

Juvenil 4 - 3 Acció SM-FS Montsant

Bon partit el que van realitzar, on clarament vam dominar tota la primera part marxant per 3-1 al descans. Com ja va passar divendres a Martorell, vam tenir un munt d'ocasions, moltes de clares i la majoria desaprofitades, el que va fer que arribéssim al descans amb el partit encara obert.
Al descans va aparèixer un jugador per a l'Acció que no havia disputat la primera part i això va canviar totalment el partit, dels seus peus van sortir les jugades dels gols de l'Acció, així com que van guanyar un plus en defensa.
Amb això, ens van arribar a empatar el partit en una segona part dominada pels visitants.
Finalment i a falta de 7 i 5 minuts, vam disposar de dos oportunitats des de els 10m, la primera desaprofitada i la segona anotada per el Sergi, el que ens va permetre posar-nos per davant.
L'acció ho va intentar amb porter-jugador però una bona defensa (la veritat esque estem defensant molt bé de 3 i contra atacs de 5) va evitar qualsevol opció.

Aquesta setmana toca el Casp, que fins ara anava líder però que aquesta setmana va perdre davant la Penya Esplugues. Esperem aconseguir 3 punts que ens donarien un gran salt moral i anímic.