miércoles, 16 de enero de 2013

Sergi García: "Hem fet una gran primera meitat" #AlevíC

Bona victòria de l'Aleví C al derbi d'aquest dissabte contra l'Escola l'Olivera de Vallirana per 5 a 3.
Tot i encaixar un gol als primers minuts en un error aïllat el partit l'hem pogut guanyar gràcies a una molt bona primera meitat. Amb moltes ajudes en defensa i creant molt perill en jugades d'atac hem acabat els dos primers quarts amb un marcador de 4 a 1 que podria haver estat més ampli després de topar varies vegades amb els pals.
El tercer quart ha estat el més fluix, on la nostra falta de concentració en defensa ha permès que l'equip rival entrés de nou al partit marcant dos gols i deixant un 4 a 3 a falta dels últims 10 minuts. Per sort, l'última part de partit hem recuperat l'intensitat i gràcies a les aturades del nostre porter i d'un bon gol en jugada col·lectiva hem pogut acabar amb més calma.
Amb aquest resultat seguim a la segona plaça del grup a falta de dos partits.