martes, 22 de enero de 2013

Pere Enric Casas: "Vam estar molt a prop" #SèniorFemení

Sant Esteve Sesrovires 1 - 1 Sènior Femení
Empat amb regust a derrota!
Partit una mica estrany  ja que no jugàvem contra 5 si no contra 6. L'actuació arbitral va ser nefasta i aixo ens va posar nerviosos i sense poder concentra-nos gaire en el final del partit. Marxàvem a la mitja part 0-1 amb gol d'Alejandra i expulsió de Pere Enric per portar-li la contrari a l'arbitre en 5 jugades clarament favorables cap al nostre equip. Vam aguantar molt be una segona part tensa, disposant de clares ocasions per tancar el resultat, però ja sabem que en aquest món que el que perdona ho acaba pagant car. Va ser aixi com a falta d'uns 7 minuts ens van marcar el definitiu 1-1.
Em quedo amb l'actitud, el bon joc i la persistència de voler emportar-nos els 3 punts tan importants per nosaltres.
A seguir treballant i amb sort puntuant!