lunes, 28 de febrero de 2011

Anàlisi de la jornada: 26 y 27 de febrer de 2011

-El benjamí B va caure a casa per 0-1 davant del FS Sant Andreu. Tot i la derrota, bon partit dels futsalians contra un equip molt superior físicament, que va veure perillar en més d'un cop la seva renta d'un gol.

-El benjamí A no troba la victòria en aquesta segona fase i va caure derrotat a la pista del VIRSA per 5-3. Miquel, Nil i Dylan van anotar els gols dels visitants.

-L'aleví B va superar amb moltíssima claredat al Mediterrània. 15-2 reflexava el marcador al final del partit, demostrant la superioritat de l'equip blau-groguenc en el que van anotar Gerard (5), Oriol (4), Marc (2), Roger, Álvaro, Alex Fernàndez, Ferran Alberich. Destacar que tots els jugadors de pista van anotar almenys un gol i també l'aportació dels benjamins (Ferran, Àlex i Roger)   

-L'aleví A es va imposar amb contundència a l'últim classificat de la lliga, el CFS Esparreguerra, en un partit on l'equip futsalià es va mostrat molt superior en l'elaboració del joc. Marc en 3 ocasions, Ahmed en dues, Oriol, de corner directe, Guillem Prat i Ivan van marcar els gols.      

-L'infantil B va deixar escapar un partit en el que dominava el marcador a falta de 5 minuts. 5-3 va ser el resultat final amb gols d'Adrián Díaz y Arnau Padullés. Tot i això, l'equip segueix als llocs capdavanters de la classificació.

-L'infantil A va tornar a guanyar i continua a 5 punts de distància del segon classificat. En aquest cas, l'equip dirigit per Primi i Ferran va guanyar per 1-2 a la difícil pista del Palson Collbató. Marcos i Albert foren els golejadors d'un partit que, sota el domini futsalià, arribava al final amb algún ensurt.

-El femení base va caure a la pista del CE Rubí per 6-0. Mal partit de les petites futsalianes on es va veure truncada la bona dinàmica de joc de les últimes setmanes.

-El cadet no va jugar aquesta setmana.

-El juvenil va deixar escapar un partit clau per lluitar per l'ascens en empatar contra el cuer de la competició, el Futsal Puigcerdà. Els nois d'Edu van realitzar una dolenta primera part i quan van reaccionar van perdonar masses oprtunitats. El gol de Jordi significà l'empat a 1 final.      

-El cadet/juvenil va perdre per 1-0 a la pista del FS Sant Just en un partit igualat i amb poques ocasions, en una pista que relliscava molt i això provocava grans impresicions en ambdós equips. L'equip de Joel i Cintia es troba a mitja taula baixa, pero lluny de les posicions de descens.

-El sènior B continua amb el seu ascens en la taula i ja s'ha col·locat en novena posició després de guanyar 5-2 a la PB Iniesta 24, el que significa la quarta victòria consecutiva en els últims quatre partits. Karim, màxim golejador de l'equip, va anotar tres gols, Jorge i David Manresa els altres dos.

-El sènior A va sorprende als aficionats en perdre 3-5 amb l'UE Sang Culé Cor Català, un dels equips de la part baixa de la taula. El nostre primer equip no va realitzar un bon partit, i tot i que ho va intentar fins al final, marcant gols amb porter-jugador, no va poder endur-se la victòria. David Jodar, Cristian y Oriol van fer els gols. L'equip encara es troba entre els primers classificats.

-El sènior femení va caure a casa del Pony's per 3-1 amb gol de Cristina García. L'equip de Pere Enric segueix a la zona mitja de la taula intentant sumar setmana rere setmana.

No hay comentarios: