lunes, 4 de octubre de 2010

Al cadet/juvenil femení se li escapa el derbi

Un bon joc local no va servir per anotar i Vallirana es va emportar el partit amb un solitari gol de penal, comés per Alejandra a la segona part.
Es va veure un partit molt igualat al Pavelló Xavier Ballber, on cap dels dos equips volia perdre i això es podía observar en la tensió i intensitat de les jugadores.
Les locals van realitzar un bon partit, amb un joc alegre i creant ocasions. Al descans cap dels dos equips va aconseguir anotar, tot i que van disposar de varies ocasions clares, però el mur d'Alejandra en contra de l'equip visitant i la manca de gol de les locals va evitar que cap equip s'avancés al marcador.
A la segona part més del mateix, però en una jugada de l'AE Vallirana, la pilota acabaria al segon pal i Alejandra llençant-se al terra per aturar la pilota, cometría penal al colpejar a una jugadora visitant. Penal que no va encertar a aturar tot i tocar la pilota.
Al final les futsalianes no van tindre encert de cara a porta i això les va condenar a patir la que es la primera derrota de la pretemporada com a locals.

No hay comentarios: